trolla Отговорено Септември 5, 2007 Автор Отговорено Септември 5, 2007 (Редактирано) Ами мерси много на всички. Сега остава само да се науча да права тази техника. Още веднъш мерси много - живи и здрави всички........... Редактирано Септември 5, 2007 от trolla
stanbog Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 аз очаквам поне standing ovation за тва че схванах за какво питаш още преди ти сам да знаеш за какво питаш, хаха.
KingdomX Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Ми...к*ре...не съм го сменял с нищо моя адаптер - съвсем stock са ми адаптерчетата на моята китара, които, до колкото знам, нямат нищо общо с DiMarzio - bridge адаптера ми е Infinity 4. Иначе за флажолетите много помагат звукът и драйвът които използваш, не само адаптера. INF 1,2,3(за който не съм сигурен,че съществува) и 4 са модели на ДиМарцио, който са поръчка на Ибанец и се правят само за Ибанец. Мерси 4е ми отговори на въпроса. А и естествено че с много драив ще стават лено флажолетки. Поздрави
Recommended Posts