Bassko Публикувано Април 23, 2005 Публикувано Април 23, 2005 Да ми е честит новия бас! Дългото чакане и надежди дадоха резултат Ето снимка http://www.ernieball.com/mmonline/specs/inst_sub_big.html понеже стария ми бас реших да го дефретна, ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с някои съвети от рода как да си извадя позициите без да наряня дървото, инструменти, лепила, съхнене! Разгледах Темата за дефретвне и там има доста неща. Но като започна работа ще ви питам за някои специфични проблеми! Ето снимка на стария ми бас! http://www.meatexz.com/cheesyguitars/diamant_bass.html Ше взема да дойда на следващата среща да ви почепя Цитирай
pacman Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 ЧЕСТИТО!!!! Веуикоуепно Е как е? И колко $$$ ? Пусни снимка някой път а? :guitar: :green: Цитирай
Bassko Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 Чакай че свиря........... :green: Цитирай
boogerman Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) Честито пич, аз също съм ценител на тая марка, но мен лично китарите ме влекат Редактирано Април 23, 2005 от boogerman Цитирай
thurston Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 (Редактирано) бах те в гъзара! страшен бас! ха честито. а това It can help a lot when shooting a video with breaking guitars. веrно ли се отнася за стария ти бас? Редактирано Април 23, 2005 от thurston Цитирай
разбойник Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Да ти е честито. От доста време го заглеждаш, май . Да си жив и здрав и само яки парчета, ей! Чудя се защо този тип басове не са популярни в БГ. Уж повечето хора свирят твърда музика (а какво по-подходящо от един такъв), уж всички ги влече фънкарията (а какво по-подходящо от един такъв - тук се шегувам ама пак е добър избор), а свирят с . . . . . . . . :wall: Може би това, че е само с един адаптер изглежда подвеждащо - по-малко бленди и пр. глупости :think: Цитирай
vovcho Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 бах те в гъзара! страшен бас! ха честито. а това It can help a lot when shooting a video with breaking guitars. веrно ли се отнася за стария ти бас? Абсолютно е верно! Между другото, със стария му бас е сниман във едно видео на Дартс - "Защото си глупав" А, иначе, да ти е честито мило другарче. Иска ми се пак да сме в една група ;) Цитирай
Recommended Posts