importante Публикувано Август 29, 2007 Публикувано Август 29, 2007 Купих си електрическа китара ,имам и кабел и със програми на компютъра -Guitar Rig ,ама никъкъв звук не вади,четох доста по форума ,че трябвало да махна съраунда на аудио картата,някакви такива,махнах го ама пак не става ,вкиучвам ч през line-in ,инсталирал съм си програмата ама незнам какво още ми трябва а немога да разбера по другите теми какво да направя.Моля някои да ми помогне че наистина ми е голям мерак ,обаче не става. Благодаря много!
NitroBGA Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Ох пиши изчерпателни заглавия - не е никак трудно! И второ - има си подфорум за аудиотехника, софтуер и т.н - пиши там!
rocker_vn Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 и хелпа на програмата може да почетеш малко
SlipFly Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 Каква аудио карта използваш? защото за тая програма която искаш да подкараш ще ти трябва някоя която не е он-борд.Но все пак съм чувал хора дето я подкарват с по обикновенна карта и пак избягват летенцията.Което значи че не е невъзможно . Но все пак пиши какви са ти параметрите на щайгата щото и рам си иска Също така поогледай хелпа успех!
MDFk Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 За проблеми с Гитар Рига отиди в съотвения форум, и използвай търсачката. Няма начин да не намериш отговора. А ако не пусни си тема там, но не отново тук.
Recommended Posts