Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем


importante

Recommended Posts

Купих си електрическа китара ,имам и кабел и със програми на компютъра -Guitar Rig ,ама никъкъв звук не вади,четох доста по форума ,че трябвало да махна съраунда на аудио картата,някакви такива,махнах го ама пак не става ,вкиучвам ч през line-in ,инсталирал съм си програмата ама незнам какво още ми трябва а немога да разбера по другите теми какво да направя.Моля някои да ми помогне че наистина ми е голям мерак ,обаче не става.

 

Благодаря много!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох :thumbs_up: пиши изчерпателни заглавия - не е никак трудно!

И второ - има си подфорум за аудиотехника, софтуер и т.н - пиши там!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква аудио карта използваш? защото за тая програма която искаш да подкараш ще ти трябва някоя която не е он-борд.Но все пак съм чувал хора дето я подкарват с по обикновенна карта и пак избягват летенцията.Което значи че не е невъзможно . Но все пак пиши какви са ти параметрите на щайгата щото и рам си иска :thumbs_up:

Също така поогледай хелпа :wallbash:

 

успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За проблеми с Гитар Рига отиди в съотвения форум, и използвай търсачката. Няма начин да не намериш отговора. А ако не пусни си тема там, но не отново тук. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.