Bo Yan Публикувано Август 29, 2007 Публикувано Август 29, 2007 цък тука Песента се казва "Рали". В оригиналната версия я изпълнява Васко Кеца. Инфо за кавър версията: Песента трябваше да е част от двойния дебютен албум на група "Змей". В крайна сметка песента отпадна от албума. Като имам пари, ще си го издам сам, както и сам си финансирах записите. Парчето го записахме в студио Фактор през зимата на 2005. Аз свиря баса, китарите и пея.. Да, пеенето е кофти, толкова си мога Да, аутотюн помага, но не спасява... Аз претендирам само, че мога да свиря. Росен Неделчев - барабани, Йордан Владев - смесване. Реших да споделя, защото отдавна не съм се мяркал насам, а статистиката на сайта ми показва, че много хора във форума се интересуват от мен. От сърце им желая всичко най-хубаво. Поздрави, Боян Цитирай
jFog Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 хохо свежо парченце спомням си даже от части клипа на песента. Цитирай
Caruso Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 (Редактирано) цък тука Песента се казва "Рали". В оригиналната версия я изпълнява Васко Кеца. Инфо за кавър версията: Песента трябваше да е част от двойния дебютен албум на група "Змей". В крайна сметка песента отпадна от албума. Като имам пари, ще си го издам сам, както и сам си финансирах записите. Парчето го записахме в студио Фактор през зимата на 2005. Аз свиря баса, китарите и пея.. Да, пеенето е кофти, толкова си мога Да, аутотюн помага, но не спасява... Аз претендирам само, че мога да свиря. Росен Неделчев - барабани, Йордан Владев - смесване. Реших да споделя, защото отдавна не съм се мяркал насам, а статистиката на сайта ми показва, че много хора във форума се интересуват от мен. От сърце им желая всичко най-хубаво. Поздрави, Боян Давай го да го пеем тогава Яко сте го забили с Роската Редактирано Август 30, 2007 от Caruso Цитирай
Recommended Posts