James Hetfield Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Бахти човека... Тоя от коя планета е бе!? Цитирай
Xoce Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 (Редактирано) Xм..нищо особено. Има и други подобни изроди, които (според мен) са доста по впечатлителни от този... Reference: Justin King Links: ПС: Eто това нещо също попада в категорията Impossible Tapping http://www.youtube.com/watch?v=r2BOApUvFpw Редактирано Септември 7, 2007 от Xoce Цитирай
3DL Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Някак си тоя Justin повече ме изкефи Кътри от всякъде Цитирай
kostaaa Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Dominic Frasca!!!!!! :virtuoz: опитвах се да намеря албума ама без резултат иначе Impossible guitar го чух само днес към 15 пъти..... и отново, и отново Цитирай
Telerig Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Наистина съм впечатлен...голям майстор е бих отишъл да го гледам наживо с удоволствие! Цитирай
Xoce Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 опитвах се да намеря албума ама без резултат пробвай със Soulseek! Там има разни неща на Frasca... Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Според мен младежа Justin е от дисциплината "колко-най-сложни-неща-могат-да-се-свирят-на-кухарка" и "вижте-ме-какъв-съм-майстор-нечовек". Dominic Frasca ме израдва в пъти повече особено композицията, която почва на 1:57. Тъй или иначе има известни пионери в тия дисциплини дето ще си останат класика. Вижте например гражданина Chet Atkins какви работи е свирил преди 70 г. Напоследък забелязвам тенденция да се въдят какви ли не специалисти, кой от кой по-изроди и въпроса вече стои по следния начин: Кой ще си построи най-кретенската китара и ще свири най-невъзможните неща на нея, пък били и те крайно безмислени. Аре стига бе братче...преди една година ситуацията беше "кой ще изсвири най-бързо всички гами и арпежи по целия гриф дотам и обратно", а сега вече е модерно да си акустичен шредър... Няма ли да спрат тия състезания най-накрая? Цитирай
Telerig Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 ^Ей затова човек трябва да си послушва често Флойд примерно... Цитирай
Xoce Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Аре стига бе братче...преди една година ситуацията беше "кой ще изсвири най-бързо всички гами и арпежи по целия гриф дотам и обратно", а сега вече е модерно да си акустичен шредър... Няма ли да спрат тия състезания най-накрая? ха-ха, акустичен шредър?!?!?! Човекът просто свири и се забавлява. Слушал съм и негов албум - Le Bleu - един шред няма. Всичко е просто техника, фън и фънк. Да не говорим, че това си му е странично занимание, а с неговата банда http://www.justinking.com/ прави е***и комерсиалния американски поп. Ама явно там му се кефят яко и така... п.п: А на тоя Фраска му слушах днес албума и да ви кажа едвам до издържах...първо е интересен, после става монотонен, а накрая даже и отегчителен. само техника, техника, техника... тцтцтцтц... п.п.п: А Floyd трябва да се слуша по-всяко време Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 Шред означава "пилене на стружки" и съвсем не се заключава единствено в много бързи работи изсвирени по нечовешки начин. Имах предвид точно това, че е само техника и нищо повече. Цитирай
Xoce Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 (Редактирано) ^Съгласен съм, но това не пречи да звучи яко... Но да не спорим за глупости все пак... Редактирано Септември 8, 2007 от MDFk Стрелката която слагам е за цитиране на непосредствено предно мнение. Моля ползвайте я и четете правилата! Цитирай
Recommended Posts