гвендолин Публикувано Август 25, 2007 Публикувано Август 25, 2007 ами работила съм с няколко и си задавам въпроса има ли жени които наистина се занимават професионално свирят добре???? 6те съм благодарна ако ме насочите Цитирай
vhcs Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 (Редактирано) ами работила съм с няколко и си задавам въпроса има ли жени които наистина се занимават професионално свирят добре???? 6те съм благодарна ако ме насочите за пример бих дал веднага Елица Тодорова ...не само че свири ама и изглежда добре Редактирано Август 25, 2007 от vhcs Цитирай
гвендолин Отговорено Август 25, 2007 Автор Отговорено Август 25, 2007 Да за Елица няма спор аз търся барабанистка за работа в рок група вече съм почти сигурна че сме свирили с девойките които учат или са завършили ударни.....трудна работа е да откриеш Цитирай
makedonetsa Отговорено Август 27, 2007 Отговорено Август 27, 2007 Мога да ти препоръчам някоя от мойте ученички ! Има две- три които свирят завидно ! Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 за българки ли става въпрос? The white stripes имат барабанистка..вярно не е от най-добрите ама..брат и я тегли напред поне преди в групата ми свиреше барабанистка..мн бяхме добри ама тя живее в австрия и си тръгна вече.. Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 за българки ли става въпрос? The white stripes имат барабанистка..вярно не е от най-добрите ама..брат и я тегли напред поне преди в групата ми свиреше барабанистка..мн бяхме добри ама тя живее в австрия и си тръгна вече.. я дай някав запис да я чуя тая вашта барабанистка .. що сте били толкожа добри Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 хаха..добри по мой критерии...ние сме няк'ви лапета мани..бих ти дал запис ако имах...ама отскоро ходиме по репетиционни и още не сме мн наясно с всичко. снимка имам.. Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 Аха ясно ами като се здобиеш с запис какъвто и да е видео/аудио пиши . ще е интерестно Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 аз имам записи и още сега мога да кача..ама съм ги записвал на мп3....не сме всички налице(всъщност съм само аз ) и така де звучат ужасно правя ги само, за да не се налага да си записвам идеите, но когато запиша нещо, както си трябва веднага ще спомена. Поздрави и лека нощ -Свилен Цитирай
Moarein Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 хаха..добри по мой критерии...ние сме няк'ви лапета мани..бих ти дал запис ако имах...ама отскоро ходиме по репетиционни и още не сме мн наясно с всичко. снимка имам.. Я я, това е репетиционна Алеко Аз ходя там понеделник и сряда след 18.00 Цитирай
Recommended Posts