Black Bird Публикувано Август 24, 2007 Публикувано Август 24, 2007 (Редактирано) Една нова песен. Започнах я на Кюбейс 4 и тествам новите ми монитори КРК от 2 дена. http://www.nalbantov.com/mp3s/Dimitar_Nalb..._has_willed.mp3 Редактирано Август 24, 2007 от Black Bird Цитирай
black_waltz Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 добринка, добринка, харесва ми ритъм китарките са идейни, солата също като че ли си повтвърдил стила, което ми допада Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 ^ Тенкс! Купих си 7 струнен Ибанез и смятам да го ползвам в новите песни усилено... Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 ..... йеее Мите време беше , всъщност крайно време да поснеш нещо ново , малко да живнат нещата в топлото време ...... а иначе парчето много добре , бравос .. кефи ..... ...... сподели обаче впечатления от новия Кюбейс ... е той вече не е нов , ама карай ....пък и от КРК-то , предполатам си си взел RP-5 и аз натам отивам и ми е интересно мнението ти ...... а и още нещо това рарче тук ....или там е правено ... да знам какво питие да отворя като го слушам ....... жив и здрав . Цеко Цитирай
vhcs Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 як саунд (налбановски бленди както винаги ), добри идеии, готин аранжимент ... екстра е Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) колоните са КРК Рокит 6 а не 5. Сравнявах 5,6 и 8. Осмиците ми бяха доста големи. Нямам голяма стая за тях. А петиците доста малки и некоректни.../просто са много дребни и не дават пълна картина в ниския регистър...а и нещо високите им беха странни спрямо 6. Песента е почната тук и се работи там Митко Китарите са Лайн 6 плъгин версия в ВСТ формат. Гадното е че трябва да стои вързан като Донгъл ЮСБ дивайса Геар БОКС - Тоне Порт ГХ Редактирано Август 24, 2007 от Black Bird Цитирай
Delyan Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Готин звук и парче! Какъв модел е 7-струнния Ibanez? Off: Подкрепям за KRK - и на мен RP 6 ми се видяха най-практични, а и като цяло серията мисля, че си заслужава ... е не са като V-серията де, но и струват два пъти по-малко Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 Готин звук и парче! Какъв модел е 7-струнния Ibanez? Off: Подкрепям за KRK - и на мен RP 6 ми се видяха най-практични, а и като цяло серията мисля, че си заслужава ... е не са като V-серията де, но и струват два пъти по-малко Мерси! Китарата е на базовия модел RG7321...но е жестока. Цитирай
fLiSk Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Със всяко парче затвърждаваш все по - уникален и собствен стил. Евала... А за изпълението няма да коментирам. Цитирай
BlueZone Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Парчето е чук и саунда е пичовски. Има само едно нещо, дето много не ми допада, но това си е лично мнение - железарията на бийтовете ми е малко вповечко над 8 kHz, пък и в ниските малко ми липсва тяга, но всичко друго е супер Евалас Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) Благодаря за мненията и идеите за звук! Ето нова преработена версия. Има ново соло в средата и пипах микса... http://www.nalbantov.com/mp3s/Dimitar_Nalb...lled_UPDATE.mp3 Редактирано Август 24, 2007 от Black Bird Цитирай
BlueZone Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Е сега вече наистина няма какво да се каже... Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) най-обикновена М-Аудио 192 едит: резнах шума от гейта на края. файла тъкмо се ъплоудва пак,. Редактирано Август 24, 2007 от Black Bird Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Евала,жестоко както винаги!!! Цитирай
Recommended Posts