kmfb Публикувано Август 20, 2007 Share Публикувано Август 20, 2007 Здравейте. От известно време си го мисля и като че дойде моментът да си купя нова китара. В момента фирмата разполага с това: тук Тъй като съм си супер доволен от тоя бас, пак се насочих към Ямаха и май си избрах това: тук Четох някакви неща като коментари от колеги, доволни изглеждат хората. Алтернативното предложение, което честно казано ме разколебава е това: тук Моля всички за мнения и препоръки, тъй като не знам за други хора, но аз не си сменям често инструмента, а нямам достатъчно пари да имам два Също така, ако някой има по-добра оферта да сподели. Имам само 2 изисквания - басът да е с пет струни и черен. Естествено марката също е от значение, но в тия ценови граници (600-700 лв) мисля, че може да се намери нещо прилично от всяка марка. Свиря супер разнообразна музика, тенденцията е към алтърнатив, кор и такива работи, но става въпрос и за поп и реге Също - що е то активна електроника на адаптерите и как се отразява на звука, слаповете стават ли готино и т.н. Ако всичко се развива по план, четири струнната ямаха от линка по-горе ще се продава, но за това - по-късно. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Август 20, 2007 Share Отговорено Август 20, 2007 Мефистофел има от 5 струнната Ямаха, той ще ти каже струва ли си или не. Според мен си строва много повече отколкото Ибанеза, той като че ли е по-нисък клас. А и с тия сингъли....ще има шумове поединично. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Newcastle United Отговорено Август 20, 2007 Share Отговорено Август 20, 2007 Може да не отговаря на изискванията ти,но ето в това е истината http://www.musik-service.de/ibanez-sr-505-...95741205de.aspx .По-добре си отдели достатъчно пари за този бас отколкото да си вземеш някой за 600-700 кинта!Разбира се когато човек няма достатъчно пари,има лизинг,но си заслужава! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kmfb Отговорено Август 20, 2007 Автор Share Отговорено Август 20, 2007 С тия лизинги нещо много ми намалява заплатата , но си прав, тоя бас действително е супер. Мерси за съвета, ще видя кво мога да отделя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts