Vezzuvi Публикувано Август 19, 2007 Публикувано Август 19, 2007 Здравейте бих искал да си купя някаква книга за начинаещи за свирене на китара . Мисля да взема тази http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=20143. Някой има ли наблюдения върху тази книга конкретно и дали бихте ми препоръчали някоя друга вместо нея , благодаря ви предварително ! Цитирай
nofearinc Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Има я в warez сайтовете и торент тракерите - свали я отнякъде за кратък поглед и след това си я вземи в удобно хартиено издание, ако ти хареса. Аз съм чел част от нея, допада ми (мнение на друг начинаещ), а и цялата серия 'for dummies' е добре направена по мое мнение. Цитирай
zeratuL_x Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Аз имам от същата поредица,но за рок китара и в нея има доста интересни неща и добре обяснени. Цитирай
zverra Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 ако си я намерил някъде в не за сваляне пиши линк да я видя и аз Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Здравейте бих искал да си купя някаква книга за начинаещи за свирене на китара . Мисля да взема тази http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=20143. Някой има ли наблюдения върху тази книга конкретно и дали бихте ми препоръчали някоя друга вместо нея , благодаря ви предварително ! Ако си от София, отдясно на театър "Иван Вазов"(гледайки го отпред), е музикалната книжарница. Там има приятна школа за китара със CD. Цитирай
Gibson Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Ако ти трябва книжката в хартиеното издание с диска с удоволствие ще ти я шитна за по-малко пари.. отваряна е само няколко пъти ...ама де да знам май не си струва да си даваш парите за 'магически самоучители' , по-добре си намери добър учител Цитирай
Recommended Posts