bigjav Публикувано Август 19, 2007 Публикувано Август 19, 2007 (Редактирано) Рових си из записите и се сетих за един, който бях правил преди няколко години: Ibanez RG + Tube screamer (Nikifena) + Digitech GNX 1 Както обикновено, написвате парола bigjav в полето и файлът излиза пред вас Rhythm - Hohner Strat copy(Dimarzio DP 200) > GNX 1(cab sim on) Solo - Hohner Strat copy(Dimarzio DP 200) > Tube screamer (Nikifena) > GNX 1(cab sim off) > Behringer Ultra-G DI100 Редактирано Август 19, 2007 от bigjav Цитирай
VOSTOK Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Много могъща ритъм китара, евала звук! В каква настройка е китарата? Цитирай
bigjav Отговорено Август 20, 2007 Автор Отговорено Август 20, 2007 Много могъща ритъм китара, евала звук! В каква настройка е китарата? , благодаря, мен лично не ме убеждава, звучи ми честотно дразнещо. Не мога да си спомня кой е строя, но ми звучи от ,,ре". Отдавна не съм с процесори, но го постнах, щот хората се интересуват от различни комбинации, пък и раздела е такъв. Мисля си, че най-ценното в записа е разликата между симулациите на говорители на Диджитека и тази на ДИ бокса на Беринджър. Цитирай
Recommended Posts