black_waltz Публикувано Април 20, 2005 Публикувано Април 20, 2005 http://blaze.kandev.com/files/VOBS.mp3 та тва тука е основната идеика за една песничка, записах я набързо направо както ми доиде и тук там има разминаване, критикуваите и псуваите на воля търпя на критики никои да не се притеснява, нали тва е целта да се научим за саунда знам че е кофти....по добре неможах да го наглася за сега правен е с В-Амп ръгнат в лариосче(от наи-малките) с изплющен говорител от там микрофон от уоки токи нахакан в соунд картата и тва е цялата дъндания въх цел роман изписах на който му се слуша да го чуе Цитирай
Fenix Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 http://blaze.kandev.com/files/VOBS.mp3та тва тука е основната идеика за една песничка, записах я набързо направо както ми доиде и тук там има разминаване, критикуваите и псуваите на воля търпя на критики никои да не се притеснява, нали тва е целта да се научим за саунда знам че е кофти....по добре неможах да го наглася за сега правен е с В-Амп ръгнат в лариосче(от наи-малките) с изплющен говорител от там микрофон от уоки токи нахакан в соунд картата и тва е цялата дъндания въх цел роман изписах на който му се слуша да го чуе Мене ме кефи доста. Звука верно е шити отсекъде... Т'ва в началото е доста яко! Ама май клатиш темпото на места... :think: И освен това не ми хареса прехода от това началното към ония заглушаванията на 20тат сек е прехода Цитирай
stratocaster Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 (Редактирано) яко е бе николайчо. все пак тоя Вамп аз съм го отгледал добре е. малко поорежи високите среди - 1,6 - 3,2. поне така ми се струва. иначе песничката е яка има хляб. :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Април 20, 2005 от stratocaster Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Приятно Саунда е гаден, но мелодийката и рифовката са много catchy хахакз Поздрави Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 (Редактирано) Аве човек, що не направо В-Амп в компа????????????????? Порази ме направо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В-Амп в кубе = отвратителен звук. ПП: Сега го тегля, ама не можах да се въздържа. Направо съм потресен и възмУтен и огОрчен. Честно. ПП2: Чух го - много е свежо, макар и леко Children of Bodom пиниз. Ако го изсвириш с метроном и му сложиш барабани ще е много добре. И пробвай В-Ампа направо в line in на компа - все пак е правен да замества кубе. Редактирано Април 21, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Мизерния правилно дума! Вокал имаш ли? Цитирай
black_waltz Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 ми пробвал съм направо в компа, ама саунд картата ми е отвратителна(5-6годишна е..) става сравнително кофти ся го понагласих да свири в лине-ин(преди бех опитвал само в мик.) доволно за колкото за записи иначе вокал - аз мога да се дера криво лево ама от бая време не съм се занимавал с пеене...за барабаните ще му сложа само да се науча как се пишат че нещо никви свястни немога да направя благодаря на всички за вниманието Цитирай
black_waltz Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 презаписах го наново с в-амп ръгнат в лаин ин-а и с дублирани китари тук там некои грешки ги оправих но за сметка на това направих нови то за 10мин раота от некадърник кат мен е така на който му се занимаа да удари едно ухо ПРЕЗАПИС Цитирай
Glacierise Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Бодом и олдскуул (Приийст-Сабат) метъл Има хлеб в тва, пич, ама като го стегнеш! Успех - като напраиш нещо кажи - интересно ми е! Цитирай
AXE Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Парчето ми хареса Солото обаче не Много е накъсано и въобще не звучи като соло, а като несвръзани фрагменти. И малко тия мажорните акорди в средата не ме кефят - създават няква атмосфера дето хич не ми е присърце :green: В смисъл поразнообрази ги с малко минорни и квинти Иначе другото си е Keep up :guitar: Цитирай
black_waltz Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 ми то тва соло дет е уш е импровизация мерси за саветите Цитирай
jFog Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Абе аз що помня че писах вече тука?!?!?!?! :think: :think: както и да е и мен ме накефи чух презаписа де, барабанките му липсват и вокала, маи така си е готино а като му се турят и барабнки незнам шъ чакаме ъпдейти с тъпани. Кво токова те мъчи с барабаните бе младеж? да докараш някви криво лямо колкото да не е без хич не е нужна чак толкова. с Фрути лупс-а можеш да си нащракаш някеи на две на три.и не и сложно. Аре стига си спал , почвай Цитирай
black_waltz Отговорено Април 23, 2005 Автор Отговорено Април 23, 2005 мдааам ше зема и аз наи накрая да са науча как се правят тъпани, още сега ще я потърся таз програмка 10x Цитирай
AXE Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 Мен ме кефи на Guitar Pro да ги пиша Много е яко, ама трябва малко и усет Цитирай
Recommended Posts