Trysth Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Супер, ако има желаещи може и да се донесат и тестват ампове Цитирай
the_gorer Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Мързи ме да чета цялата тема. Купи си червената, с кленовия топ. Цитирай
stanbog Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 не знам дали те интересува, но имам Schecter 6 Omen FR Extreme. ето ти да видиш как изглежда наживо, въпреки е моят top е "quilted" а твоя е "figured" - разликата е просто във формата на шарките: http://s20.photobucket.com/albums/b219/sta...checterbody.jpg м/у другото не очаквай, че в тази ценова категория top-а ще е верно дърво. просто е тънко парченце фурнир сложено отгоре за да вади фасон. но това не пречи китарата да е супер за парите (имо). Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Август 17, 2007 Автор Отговорено Август 17, 2007 Май наистина ще взема червената, щото се оказа, че имало разлика в адаптерите (мерси на DJ SKRATCH, че ми обърна внимание за кофти инфото в Томан). Ако не беше това още щяха да стоят на кантар! Иначе само да дойде и не джемове, ами не знам и аз кво ще правя с нея!!! Цитирай
Trysth Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Успех с поръчкването и т.н. Да пуснеш семпли после А сега за да сложа една щипка офтопик, бих искал да питам дали някой от форума има Schecter, че съм се надъхал да си взимам Schecter Demon и търся малко инфо като цяло за марката. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Август 19, 2007 Автор Отговорено Август 19, 2007 Инфо за марката ли? Ами само хубави работи, но все пак да се обадят и тези, които са пипали тези китари и да обяснят техните особености по-точно. Иначе, каквото съм изчел за тях, нищо лошо не съм срещнал! Цитирай
Trysth Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Мда и аз съм чел само хубави неща, ама ако има хора, дето са барали подобни, да свиркат и да не се скатават. Цитирай
Recommended Posts