AXE Публикувано Ноември 4, 2004 Публикувано Ноември 4, 2004 Едни от най яките уроци, несвързани с китарна техника, които някога съм виждал. Страхнотни са. :guitar: Ето тук. Цитирай
Mityata Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 о да готини си и аз ги разглеждах тия дни.... Цитирай
JEMer Отговорено Ноември 5, 2004 Отговорено Ноември 5, 2004 Да. Тва са доста интересни статий Хората които са извън родината могат да ги прочетат тук Цитирай
roadrunner Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 братле на мене не ми ги отваря. аре даи то4ен линк или еба ли го Цитирай
NitroBGA Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Дам, отдавна съм дал линк към тях... и съм ги прочел, но все пак са за по-напреднали. Учат по-скоро как да използваш пълно всичките си възможности, за да превърнеш чувствата в музика. Супер са, поръчах даже на един приятел да ги принтира и си ги поглеждам отвреме на време. Цитирай
Phreaker Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 братле на мене не ми ги отваря. аре даи то4ен линк или еба ли го http://free.datacom.bg/burningaxe/Guitar%2...ns/Steve%20Vai/ Цитирай
AXE Отговорено Април 23, 2006 Автор Отговорено Април 23, 2006 (Редактирано) А най-добре ползвайте линка на JЕМer към сайта на Вай И аз не знам що ги бях качил тогава на дейтакома, пък и съм учуден че все още го има. Редактирано Април 23, 2006 от AXE Цитирай
Recommended Posts