IgniteAll Публикувано Август 15, 2007 Публикувано Август 15, 2007 Това е една мелодия, която записах със стария ми бас след като бях леко умопомрачен от малко тежки... да не кажа траурни събития. Записът е направен с Амплитюб и Сонар. Леко пипнах с малко компресор, понагласих басите и пляснах леееекичък Ревърб. Има много паразитен шум, но без Ди-бокс някак не можах да го спестя, а и все пак съм с Криейтив Аудиджи, което не беше най-добрата ми инвестиция, но когато човек си дава парите за басове, просто не може да купи звукова карта Това е моята излагация! Цитирай
Stone Free Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 яко звучи напомня ми на стила на свирене на джъстин от туул, което мене мн. ме кефи Цитирай
vhcs Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 е дай инфо и за инструмента дееее ... или да гадаем относно "излагането" - в тоя раздел става дума за звук като такъв а не за музиката която седи зад него. тъй че каквото и да изсвириш е добре дошло! Според мен е по-важно неутрален запис (настройки, ефекти и тн. ) спорд който да може да се прецени що за интрумент, амп, бокс, микрофон или квото там се семплира става дума. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 Ох... ами загубена жовотина съм... Баса беше Стаг BC300-WS Когато съм зле ментално забравям и да говоря. Днес ми е последната смяна преди да изчезна на планина и съм вече в Котел Ето и снимка на баса: Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 това е типичен примее как да се "излагаш" добре и незабравяй,че чакаме за още "излагации" поздрави и приятно изкарване в Котел и дано Господ даде да се видим скоро. Цитирай
Atrium Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 яко звучи напомня ми на стила на свирене на джъстин от туул, което мене мн. ме кефи +1. Браво, Викс. Много радва. Екстра е, дано да мога и аз скоро да се "излагам" така. Добро звучене, поне според моите разбирания за добро, си изкарал от Стагчето. Като притежател на почти същия инструмент, ще се радвам скоро да се "изложа" и аз с нещо такова. Цитирай
Recommended Posts