regstex Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа Търся хора от района на Враца, с които да се съберем и да свирим заедно. Свиря на китара и харесвам траш метъл и традиционен хеви метъл (напр. Megadeth, Metallica, Iron Maiden). Отворен съм и към други жанрове, стига музиката да ми допадне. Не търся нищо конкретно - може да свирите на китара, бас или барабани. Не е задължително да създаваме група, макар че и това е вариант. Основната идея е просто да свирим заедно, да упражняваме уменията си и да се забавляваме. Нивото ми е някъде между начинаещ и средно напреднал, но имам желание да се развивам. На 30 години съм и съм чужденец, говоря предимно английски. Българският ми е на начално ниво. Намирам се във Враца, но ми е удобно и в близките градове или села (в рамките на около 30 минути път с кола). Ако това ти звучи интересно, пиши ми. Съобщението беше преведено и се извинявам за грешките. Цитирай
Recommended Posts