sk8mastR Публикувано Август 15, 2007 Публикувано Август 15, 2007 Предполагам, от мен се очаква кратка, но все пак подробна автобиография Ще започна от преди '88. Нашите са музиканти, завиршили са музикалната академия. Десещате се как е вкъщи. Свиря на пиано от 6-7 годишна. на 9 реших, че ми се свири на цигулка и до ден днешен си посвирвам от време на време. От 4 години насам се занимавам с екстремни спортове, което ми докара две операции, гипсове, шини и преоблеми със всяка проклета става по тялото ми. От 3 години свиря и пея в разни банди доста сериозно. Свиря на барабани, разбира се, не ме бива за други инструменти - оставих пианото и цигулката в7ми клас и влязох в математическа гимназия, сега се готвя да ставам инженер... Но музиката не ме пуска... Да си похваля бандите. Едната е много добра, мога с гордост да явя, че свиря с едни от най-добрите млади музиканти [млади - от 22 до 25 средна възраст в бандата, без да броя себе си] в Пловдив и околността. С тях свирим всичко. Една фирма ни сипва техника и понеже шефа има връзки в IGS, редовно намазваме чинели и кожи за барабаните [ТАМА черни, две бас каси, 7 тома, останалото - то се знае - солов, фус и кардан TAMA Iron Cobra, само аз не струвам колко кардана , чинели и други подобни хави - Yamaha]. С колегите свирим буквално всичко - от grindcore до добрия стар класически рок. Другата банда е сравнително прясна. Само 3ма сме в нея: барабанист [аз, демек], вокалист и един китаряга. Понеже китаристът ни си изгори адаптера за педала с ефектите, се прави и отлага репетиции докато си купи нов или някой му поправи стария. Свирим само авторски с тази банда, даже име си имаме: Lost Temple. Правим death/black и black grind. Сега съм в отпуск от всичко - барабани, пеене, скачане от мостове със и без въжета около глезените, без катерене по скали, кандидат-студентските бълвочи свършиха, Властелинът е скучна книга, която се опитвам да дочета, нямам блейдове вече [търся си в интерес на истината], ортопедът и физиотерапевтът ми опяват да не пипам скейта. И животът малко по малко започва да губи чара си. p.s. - ако не се четат всички тези неща, това е всичко: Петя, 19, Пловдив/София, барабани/вокал. Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 здрасти,Пловдив е доста приятен град между другото,прекарал съм няколко годинки там. поздрави и добре дошла,попаднала си на правилното място. Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Интересно самопредставяне! Добре си ни дошла! Много ти съчувствам за контузиите... и аз споделям тази съдба. Изпотрошени са ми ставите от баскетбол и волейбол. Спрях да тренирам преди 3 години.... Сега опитвам да си оправя обърнатите пръсти, за да не ми е проблем да свиря на бас, но... боли доста. Пловдив е много як град! Имам доста приятели от там, които за мое съжаление не съм виждал от доста време и трябва да се поправи този факт. Добре, че има ICQ. Да не спираш да налагаш барабанчетата, хей! Важното е да има музика! Поздрави! Вик Цитирай
sk8mastR Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 Благодаря за топлото посрещане Цитирай
noti4ka Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Добре дошла и от мен!Наистина доста "динамично" представяне Пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване във форума! Цитирай
sk8mastR Отговорено Октомври 20, 2007 Автор Отговорено Октомври 20, 2007 Опрериха ми дясното коляно Ходя спокойно, даже карам без проблеми, само някои трикове не мога да стъпя. Обаче голямата ми болка е в това, че не мога да свиря Ravenous на Arch Enemy както преди Сигурно след още един месец физиотерапия и свирене ще си върна предишните скилове... Цитирай
Recommended Posts