Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Предполагам, от мен се очаква кратка, но все пак подробна автобиография :greenball:

Ще започна от преди '88. Нашите са музиканти, завиршили са музикалната академия. Десещате се как е вкъщи. Свиря на пиано от 6-7 годишна. на 9 реших, че ми се свири на цигулка и до ден днешен си посвирвам от време на време. От 4 години насам се занимавам с екстремни спортове, което ми докара две операции, гипсове, шини и преоблеми със всяка проклета става по тялото ми. От 3 години свиря и пея в разни банди доста сериозно. Свиря на барабани, разбира се, не ме бива за други инструменти - оставих пианото и цигулката в7ми клас и влязох в математическа гимназия, сега се готвя да ставам инженер... Но музиката не ме пуска...

Да си похваля бандите. Едната е много добра, мога с гордост да явя, че свиря с едни от най-добрите млади музиканти [млади - от 22 до 25 средна възраст в бандата, без да броя себе си] в Пловдив и околността. С тях свирим всичко. Една фирма ни сипва техника и понеже шефа има връзки в IGS, редовно намазваме чинели и кожи за барабаните [ТАМА черни, две бас каси, 7 тома, останалото - то се знае - солов, фус и кардан TAMA Iron Cobra, само аз не струвам колко кардана :greenangel: , чинели и други подобни хави - Yamaha]. С колегите свирим буквално всичко - от grindcore до добрия стар класически рок.

Другата банда е сравнително прясна. Само 3ма сме в нея: барабанист [аз, демек], вокалист и един китаряга. Понеже китаристът ни си изгори адаптера за педала с ефектите, се прави и отлага репетиции докато си купи нов или някой му поправи стария. Свирим само авторски с тази банда, даже име си имаме: Lost Temple. Правим death/black и black grind.

Сега съм в отпуск от всичко - барабани, пеене, скачане от мостове със и без въжета около глезените, без катерене по скали, кандидат-студентските бълвочи свършиха, Властелинът е скучна книга, която се опитвам да дочета, нямам блейдове вече [търся си в интерес на истината], ортопедът и физиотерапевтът ми опяват да не пипам скейта. И животът малко по малко започва да губи чара си.

p.s. - ако не се четат всички тези неща, това е всичко: Петя, 19, Пловдив/София, барабани/вокал.

DSC00075.jpg

Отговорено

здрасти,Пловдив е доста приятен град между другото,прекарал съм няколко годинки там.

поздрави и добре дошла,попаднала си на правилното място.

Отговорено

Интересно самопредставяне! Добре си ни дошла! Много ти съчувствам за контузиите... и аз споделям тази съдба. Изпотрошени са ми ставите от баскетбол и волейбол. Спрях да тренирам преди 3 години.... Сега опитвам да си оправя обърнатите пръсти, за да не ми е проблем да свиря на бас, но... боли доста. Пловдив е много як град! Имам доста приятели от там, които за мое съжаление не съм виждал от доста време и трябва да се поправи този факт. Добре, че има ICQ. Да не спираш да налагаш барабанчетата, хей! Важното е да има музика!

Поздрави!

Вик

Отговорено

Добре дошла и от мен!Наистина доста "динамично" представяне :D

Пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване във форума! :):D

• 2 months later...
Отговорено

Опрериха ми дясното коляно :offtopic-001: Ходя спокойно, даже карам без проблеми, само някои трикове не мога да стъпя. Обаче голямата ми болка е в това, че не мога да свиря Ravenous на Arch Enemy както преди :) Сигурно след още един месец физиотерапия и свирене ще си върна предишните скилове...