Talic_Zealot Публикувано Август 13, 2007 Публикувано Август 13, 2007 Та здравейте всички. Аз sym Talic Zealot, начинаещ "китарист" от Ловеч. Някои може да ме знаят вече що'т "леко"съм закъснял с 1 годинка да видя тази част от форума. Къф човек съм ...ми анти-социален, необщителен, анти-религиозен, компютърно-пристрастен, кафе-пристрастен, метъл-пристрастен "човек". Бе напрао мани . Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Евала !!! Добре дошъл и втасал 1 година вече Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 И фен на Diablo,ако съдим по nick-name ти? Мараба! Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 здреите,добре сме те заварили Цитирай
the_gorer Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Добре дошъл! Анти-религиозните, анти-социалните и необщителните ставаме с един повече. /off: Като гледам заглавието на темата се сетих за една сръбкиня Тамара, с която си пишех едно време. Страшно парче, огън пичора! Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 13, 2007 Автор Отговорено Август 13, 2007 Забравил съм да добавя и анти-НСБОП и анти Явор Колев. Mephistofel : Попринцип не цъкам игри, но ако го правя то те са на Blizzard, както личи от ника ми. Gorer : offtopic-а ти rlz + като ти гледам подписа това ще ти хареса Цитирай
Recommended Posts