Rudess_90 Отговорено Август 12, 2007 Автор Отговорено Август 12, 2007 аха, щото ми заприлича на някоя мощна машинка. А какфа му е цената горе-долу. изглежда ми стар, затова едва ли нов мога да си го закупя, та на старо колко струва? :) Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 Надали ще може лесно да се намери, ама няма да му искат по-малко от 1100-1200 лв. Цитирай
progressive Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 (Редактирано) аха, щото ми заприлича на някоя мощна машинка. А какфа му е цената горе-долу. изглежда ми стар, затова едва ли нов мога да си го закупя, та на старо колко струва? :) http://cgi.ebay.com/Kawai-MP9500-Digital-P...tem160144299868 ако не те мързеше да потърсиш за цената щеше вече да знаеш... а и ако си търсиш само по външен вид клавир- просто да изглежда "мощен" можеш да отидеш и на битака, да си вземеш една ЙОНИЧКА с мини клавиши и да и разкараш кутията. после да си направиш нова по твой вкус! така хем ще имаш уникат, хем ще имаш "мощна машинка"!!! и то с убийствени бленди!!! и така след това със сигурност ще се намерят хора които ще питат какв0 е това??? Редактирано Август 13, 2007 от progressive Цитирай
Recommended Posts