vovcho Публикувано Април 18, 2005 Публикувано Април 18, 2005 Това още не сме му турили вокалните линии, а това тук е първата. Тя си остана инструментал. Има и дебилски говор, не е мой Та най-накрая и аз да тура нещо. Записа нема смисъл да го критикувате. Правихме за 5 лева при Пламен... Кефи ли ви иначе музиката? Цитирай
vovcho Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Забравих и едно тънко уточнение да направя, понезе на Пламен нещо не го е напраил както трябва и има прищене от единия том, но само в една колона, та за това си я пуснете само в едната колона. Цитирай
sw1tched Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Инструментала ме кефи доста, другото ми звучи като една песничка от retro играта california games 2 или нещо такова . Цитирай
Crimson Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Браво,браво Вов! Супер добре са и двете!Има само една нещо, което не ми харесва - барабаните на главния риф!Нещо не се получават нито като фон на китарите, нито като нещо което изпъква!Не знам нещо не можах да го приема!! Иначе особено солото на Pyrvata - яко е!!!Да си беше словил и Уа-уа педауа Щеше да е якоо! Давайте все така! Цитирай
jFog Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 пак като преебаното камилче само чета рецензии що не ми ги метнеш бе Вова Цитирай
Recommended Posts