Soul_Release Публикувано Август 9, 2007 Публикувано Август 9, 2007 Хей хей хей новичко съм тук и малко дезориентирано (то кога ли съм било ориентирано) ! много приятно, че намерих това място в нета - и май тука е бонуса, че е и полезно нещичко за мене --- на 17, от Пловдив, харесвам си рок, китарата не ме харесва... но няма избор , не мога да пея правилно, но за сметка на това се старая като крещя ако има нещо питайте- ще ви кажа... стига да знам отговора де ще се навъртам тука някъде, може да досаждам малко и да дразня ... ама тва е природата на едно дете, хванато от гората! иначе съм послушна де... надявам се да ме приемете и всичко да си тръгне по реда, а ако не - "карай да върви, това е ..." айде стига толкоз чао за сега Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Добре си ни дошло тук! И да не оставяш китарата, че ще се караме! Много неща има изписани от нас по много теми и съм сигурен, че ще имаш полза от това, ако имаш желание Поздрави от дебелострунната секция, Вик Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Добре дошла Приятно прекарване сред нас Цитирай
Soul_Release Отговорено Август 13, 2007 Автор Отговорено Август 13, 2007 Хехех Много мерси за хубавото посрещане Може би ще си прекараме яко Цитирай
Recommended Posts