blach fish Публикувано Август 7, 2007 Публикувано Август 7, 2007 Zdraveite.Iskam da pitam kakvo triabva da ima edno malko zvukozapisno studio otnosno tehnikata i izobshto.Shte sam vi blagodaren ako mi otgovorite.Blagodaria Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Кирилица знаеш ли какво означава? За този въпрос има много за разяснения, но ще се опитам да бъда възможно най-кратък! Трябват ти миксер, добър аудио интерфейс (звукова карта), микрофони, слушалки, монитори, някой друг предусилвател, както и di-box и др... Не е за изхвърляне и софтуерния вариант, но там ти трябва по-мощна щайга. Бе вземи потърси тук-там нещо. Във форума особено има доста за четене. Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Кирилица знаеш ли какво означава? За този въпрос има много за разяснения, но ще се опитам да бъда възможно най-кратък! Трябват ти миксер, добър аудио интерфейс (звукова карта), микрофони, слушалки, монитори, някой друг предусилвател, както и di-box и др... Не е за изхвърляне и софтуерния вариант, но там ти трябва по-мощна щайга. Бе вземи потърси тук-там нещо. Във форума особено има доста за четене. Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 11, 2007 Отговорено Август 11, 2007 Бахти късмета. Компютъра ми се бъгна Цитирай
blach fish Отговорено Август 12, 2007 Автор Отговорено Август 12, 2007 Бахти късмета. Компютъра ми се бъгна Извинявам се парво триабаше да потарся малко.Аз сам нов вав форума можеби за това се е получи така.Но все пак ти пблагодаря за отговора. Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 Извинявам се парво триабаше да потарся малко.Аз сам нов вав форума можеби за това се е получи така.Но все пак ти пблагодаря за отговора. И си оправи малко правописа . Иначе се радвам, че съм ти помогнал! Цитирай
Recommended Posts