steve_morse Публикувано Август 6, 2007 Публикувано Август 6, 2007 Приятели, кажете място в София, където ремонтират акустични китари? Под ремонт разбирайте-смяна на позиции и такива неща. Цитирай
ivivdim Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Предполагам че под "позиции" имаш предвид прагчетата на китарата. Ползвал съм услугите на съфорумника ни pacman за смяна на прагчетата на моята китара (електрическа е, но това едва ли е от голямо знаение в случая) и съм много доволен от резулата. Свържи се с човека и се разберете. Успех! Цитирай
steve_morse Отговорено Август 7, 2007 Автор Отговорено Август 7, 2007 Предполагам че под "позиции" имаш предвид прагчетата на китарата. Ползвал съм услугите на съфорумника ни pacman за смяна на прагчетата на моята китара (електрическа е, но това едва ли е от голямо знаение в случая) и съм много доволен от резулата. Свържи се с човека и се разберете.Успех! благодаря ти за информацията Цитирай
Recommended Posts