LOE Публикувано Август 5, 2007 Публикувано Август 5, 2007 (Редактирано) Еми... онзи ден като отидохме на репетиция и някой беше записвал преди нас... и имаше озвучени тъпани, та рекохме да се запишем, че да се чуем от страни как сме... ето и резултата http://media.putfile.com/rehersal-pt1 http://media.putfile.com/rehersal-pt2 звука е доста зле... но като за без пари толкова Редактирано Август 5, 2007 от LOE Цитирай
fluti Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Звука си е много добре даже, и вие си свирите супер, еваларка! Цитирай
jFog Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 създава атмосфера музиката,звичи си много про а вокалчето е убиец просто! Цитирай
yakiya Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 (Редактирано) Кажете си името на групата та да ви идвам на концерт некъде.Редко напоследък нещо ми лови ухото.Вокала верно кине анкерни болтове.А и барабанистчето дроби. Редактирано Август 5, 2007 от yakiya Цитирай
LOE Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 ей тва е групата: http://www.myspace.com/avrilinblood още не сме свирили на живо, група сме от 4 месеца, и ако не се изпокараме се надявам края на семптември или октомври да направим едно дебютно концертче ако има нещо ще се чуе Цитирай
sw1tched Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Доста е Devildriver И Тошо и Енъо ли пеят, че не успях да загрея къде кой е или е само Енъо? Кефят вокалите, определено Цитирай
ultramega Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 още не сме свирили на живо, група сме от 4 месеца, и ако не се изпокараме се надявам края на семптември или октомври да направим едно дебютно концертче Дано да не се изпокарвате , щото бандата се е получила яка и ще е жалко. Цитирай
Telerig Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Ухааа....дет се вика отнесохте ми покрива браво момци! И Тошо и Енъо ли пеят, че не успях да загрея къде кой е или е само Енъо? Може би туй е концепцията на бандата - това се пита в задачата Цитирай
LOE Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 е според мен определено си личи че са 2 вокала, и 2 различни гласа и да еньо и тошо се мъчат Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Що бе, много добро си е звученето като цяло. За демо е супер. Китарите изкарани директно може да не са върха, но в микса пасват добре. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Аз не ги разбирам тия новите стилове, но това е добро. Мяза ми на Соулфлай или нещо от този сорт. Нео Трайбъл или както се казва там. Шес' плюс от тотото. Цитирай
LOE Отговорено Август 7, 2007 Автор Отговорено Август 7, 2007 Какъв соулфлай бре Стилът... си е в общи линии наш, разбира се има доста влиание от разни светила като slipknot, all shall perish, devildriver, има дет, грайдн и хардкор елементи, както и стабилна доза лигня както вече споменах. И наистина звука на китарите ме дразни най много, доста от нещата успях да ги изгладя с мастъринг само, но директно записаните китари са ужас, може би следващия път ще запишем репетицията без китари, и ще ги запиша отделно у нас, мисля че резултата ще е много много по добър Цитирай
sw1tched Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Дам, директните китари са нечовешка мазня ама Пламен явно много си ги харесва Цитирай
frenzy Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 Попринцип аз лично не сам доволен от тази репетиция, праили сме и по-добри...тази беше лигня на мах и тук-там мазня. А пък записа няма смисъл да се коментира поради простата причина ,че е само запис на репетиция(за това е и всичко на 1 канал) и беше предвиден само за нас си да се чуем как звучим отстрани и имаме ли някакъв напредък от началото...Истината е, че наистина се опитваме да праим нещата по-професионално, но на тоя етап аз мисля че сме далече...ако албума излезе Октомври/Ноември(дано сме все още заедно дотогава) и има интерес към него то тогава вече ще имаме стимул да правим още по яки и по-изпипани неща...Аз лично вярвам и се надявам нещата да отиват в по-добра насока...няма да се даваме без бой пп Моето мнение за стила ни: Опитваме се да си праим наш си стил, който е повлиян до голяма степен от деткора...можем да кажем, че са първи братовчеди с него Цитирай
Recommended Posts