yotzzo Отговорено Август 12, 2007 Отговорено Август 12, 2007 БГ радио.Звука е съвсем стандартен.Нема лошо.Не харесвам такава музика,което не значи,че не ставаТекста е ужасен,обаче! Не мога да си кривя душата. Цитирай
Caruso Отговорено Август 12, 2007 Автор Отговорено Август 12, 2007 Пичове музиката и пеенето настрана въпроса беше за звука, та сега на второ - трето слушане прекалено компресирано ми звучи песничката...знам, че искате да звучите напомпано по радиата...но губите динамика според мен на припева доста...пуснах си подобно на вашето парче на един неизвестен американец и звукна по слабо откъм нива но динамиката отваря цялата работа..знам, че говорим за бюджет, но понамалете максимайзерите, според мен ще се отвори парчето Като се вземе и в предвид, че и в радиото ще има накрая компресори и работата доста се спича ... това са мои мисли де съвсем неангажирам никой. Да така е всичко е много напомпано колкото да има нещо да се слуша мастеринг не е правен все още то си личи дори и в уинамп как еквалайзера в ниския и средния регистър е все горе Благодаря за отделеното време Цитирай
Recommended Posts