Хр_Христов Публикувано Август 3, 2007 Публикувано Август 3, 2007 Знаете какво е да си барабанист когато не сте на сцената ... какво мъкнене е! А?: )) Аз лично си нося целия сет в градския транспорт (т'ва в София) ... Интересно ми е да знам другите как се справят! Цитирай
NeonGod Отговорено Август 3, 2007 Отговорено Август 3, 2007 Знаете какво е да си барабанист когато не сте на сцената ... какво мъкнене е! А?: ))Аз лично си нося целия сет в градския транспорт (т'ва в София) ... Интересно ми е да знам другите как се справят! амииииии хората са измислили МПС-та! Цитирай
Danny47 Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Роби! Десет! Дори на концерт ми държат микрофоните! Цитирай
drummer_93 Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 Винаги ми е правело кеф сам да си мъкна и да си нагласявам барабанките Цитирай
Хр_Христов Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Това с робите си е чиста далавера! Цитирай
Recommended Posts