Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 FX Pansion BFD Рулира :green: Китарата е записана директно с АМТ електроникс Дист машин. Цитирай
Ivan Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 (Редактирано) Чух го ...не знам защо казваш че звукът те спира да свириш,все пак разликата е минимална,аз я отчитам като леко глъхнене на първия вариант в сравнение с ремастера...и без да искам постнах полупост)....това е...радвам се на жицата Редактирано Април 16, 2005 от Ivan Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 Чух го ...не знам защо казваш че звукът те спира да свириш,все пак разликата е минимална,аз я отчитам като леко глъхнене на първия вариант в сравнение с ремастера...и без да искам постнах полупост)....това е...радвам се на жицата Аве според теб Къде да смесвам С нуендо миксера или с Мискера на Саунд картата ми ако си запознат.....щото може да смесва в фиксед пойнт а нуендо е флоат и уж говорят че Scope Fusion Mixed нещата звучат клеар Цитирай
AXE Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 От чисто техническа гледна точка операциите с плаваща запетая трябва да ти предложат по добро качество при по бавна обработка. Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 От чисто техническа гледна точка операциите с плаваща запетая трябва да ти предложат по добро качество при по бавна обработка. ама те еднакви ли са когато говорим за битове при звука !? има ли нещо общо с интел сори питам :wall: Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 @Ivan ето с тва го смесвах сори за големия пик Цитирай
Ivan Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Фен съм и на идеята и на звука...това е - :guitar: :inlove: Цитирай
AXE Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 От чисто техническа гледна точка операциите с плаваща запетая трябва да ти предложат по добро качество при по бавна обработка. ама те еднакви ли са когато говорим за битове при звука !? има ли нещо общо с интел сори питам :wall: Няма значение дали се отнася за звук, картина, видео и т.н. Всичко се свежда до 2 метода на обработка. При операциите с фиксирана запетая се избира определен брой цифри след запетаята, които да се обработват. Останалите се закръглят, откъдето идва по ниското качество. Когато запетаята е плаваща се обработват всички получени цифри на числото, откъдето пък идва по бавната обработка. С Intel има общо дотолкова, доколкото и двата медота се обработват с процесори, а Intel точно това правят Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 Фен съм и на идеята и на звука...това е - :guitar: :inlove: ah маскара нищо не казваш Мани идеята... на теория не свиря такъв стил просто се мъча с звук да речем тва са работни файлове които си ги правя за да пробвам да направя нещо малко по добро от предния ден Цитирай
AXE Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 (Редактирано) Аз чак сега чух двата варианта( ) Ритъм китарата има осезаема нужда от ниски. Ама не чак от тия най ниските, ами от по средните ниски :green: И това не е поради липсата на бас При метъл групите китарата и сама да е, пак сваля тапетите Другото е добре. А относно композицията - тия Вай-ски сола никак не пасват на метълския ритъм А началните барабани как бих ги развил с ритъм китарата не е истина Плагиатството от 11 такта нагоре ли беше :think: :green: П.П. "има нужда от ниски" може да се разбира и като "има много високи". Не съм някакъв тонрежисьор, че да мога да кажа "опъни тия честоти и срежи ония" Редактирано Април 16, 2005 от AXE Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 (Редактирано) ся ше пусна мастер с един динамичен еквалайзер...ама го права на слушалки незнам ама спектрала ми казва че има ниски па чакам басс и за тва малко издиша... Редактирано Април 16, 2005 от Nalbantov Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 16, 2005 Отговорено Април 16, 2005 Аз чак сега чух двата варианта( ) Ритъм китарата има осезаема нужда от ниски. Ама не чак от тия най ниските, ами от по средните ниски :green: И това не е поради липсата на бас При метъл групите китарата и сама да е, пак сваля тапетите Другото е добре.А относно композицията - тия Вай-ски сола никак не пасват на метълския ритъм А началните барабани как бих ги развил с ритъм китарата не е истина Плагиатството от 11 такта нагоре ли беше :think: :green: П.П. "има нужда от ниски" може да се разбира и като "има много високи". Не съм някакъв тонрежисьор, че да мога да кажа "опъни тия честоти и срежи ония" Хахахаха Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2005 Автор Отговорено Април 16, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/Lean_ov...gMaster_IQ4.mp3 e с тва го човърках малко Цитирай
Black Bird Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 (Редактирано) http://www.cmusicforum.com/dimitar/Lean_ov...o_MasteNEWr.mp3 последна проба :hello: Редактирано Април 18, 2005 от Nalbantov Цитирай
Recommended Posts