Inspired Публикувано Август 1, 2007 Публикувано Август 1, 2007 (Редактирано) Емм от скоро правя музика реших да пусна нещо мое за да ми кажете долу горе накаде вървя Парченцето е хаусче, малко експериментално. Пишете мнения , защото са доста важни за мен . Song P.S. искам да сложа вокал но поради липсата на вокалист си остава версия 1.1 Редактирано Август 1, 2007 от Inspired Цитирай
Svet Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Ми по-принцип не съм много по електронната музика, но не звучи зле, доколкото мога да бъда компетентен тук Един женски вокал може да ти влезе много свежо в идеята. Не много дълъг. Дори според мен не е нужно да е кой знае колко лирически... Текстът вярвам няма да ти е проблем?! А ако искаш да е на аглийски ще е още по добре. Английският се връзва добре с електронната музика. Завъртя ми се идейка за мелодия на вокала в галавата докато слушах парчето даже Стискам ти палци за плодотворно бъдеще Продължавай смело...нямам забележки Цитирай
black_waltz Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 Готино е, и аз не съм много по тази музика, но мисля че това е добро. Има си мелодия готин ритъм, абе смислено е Продължавй в тази насока Цитирай
yotzzo Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Звучи ми добре,ама акъл не мога да дам,защото съм много далече от електрониката,колкото и да ми се иска да не е така... Смислено парче с атмосфера, иначе.Продължавай да се занимаваш с музика,мисля аз Цитирай
mytodoroff Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 доволен съм харесва ми продължавай мисля че критика е нужна за да знаеш на къде да се насочиш първо смесваш много стилове и по този начин звучи твърде експериментално а предполагам търсиш комерс ефект финала е електро звучене може да е друго парче някак основната ти тема е супер добра но е някак здрав прогресив от там и кухия ритъм трябва да се задълбо4и от друга страна парчето звучи транс заради странния синтезаторен ефект ако запазиш това звучене прогресив мелодията я остави за друго парче и няма как след такова надъхващо на4ало енергично да забиеш хората с тези амбиенд транс елементчета какво 6те си по4иват на дансинга ли? Та това което искам да ти кажа е да избереш първо какво точно целиш иначе аз такова парче не мога да направя яко е и идеята за вокала е задължителна най малкото вземи един вокален семпъл и го набутай от време на време Цитирай
Stone Free Отговорено Август 7, 2007 Отговорено Август 7, 2007 добро, на мене само първите няколко такта дето са само каса, ми се струват излишни. Като цяло началото ми се струва, че би могло да е по куул Цитирай
Inspired Отговорено Август 8, 2007 Автор Отговорено Август 8, 2007 Благодаря!Адски съм ви благодарен за критиките,наистина си ги има грешките ама от де да знам аз Както и да е малко ще го опростя за ухото на простолюдието,защото за разлика от вас те трудно възприемат новите и различните неща.Вокал ще сложа текста не е проблем но певицата е проблем ама и това ще го оправим Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 (Редактирано) Супер е !!! Аз съм фен на такива неща. Чакаме още! Редактирано Август 8, 2007 от DJ SKRATCH Цитирай
Telerig Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Браво - темата хитова - трябва му един сносен аранжимент и ще стане готово за радиа и дискотеки Цитирай
Geo Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Наистина е добро.Аранжимент и напред! Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 10, 2007 Отговорено Август 10, 2007 Аз не разбирам от електронна музика, но за моите плахи познания в този вид музика, бих казал, че звучи доста добре Така че УСПЕХ Цитирай
Guest dTb Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Нещо нищо интересно, търсейки интерес не чух. Но поне нещо да имаше. Гледам нищо, пак гледам - пак нищо. Абе гледам пак - пак нищо. Викам си... км, тука има нещо. Така че не спирай. За мен е нищо, за преждеписалите е все нещо. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Хахаха - извади чувтво за хумор... комик! Цитирай
Swansong Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Много приятно парче.... Страхотно е за пиене на кафенце рано сутрин.... "Sound all around"- Задължително требе да е с женски вокал(PORTISHEAD, THE CARDIGANS).... Липсва ти само лайт- мотива на песентта. Всъщност чувам нещо като лайт-мотив. Но по- скоро требе да е изсвирен октава по- горе. За да се набива в ухото на слушателя!!! Всъщност на "Song to go", имаш една страхотна бленда на чист клавир(0:19-0:48 сек). Пробвай с подобна бленда, да изсвириш лайт- мотива в "Sound all around all".... Задължително смени блендите на барабаните. Можеш да оставиш само касата. Но и дай малко баси. Нека е малко "по- глуха"(Leftfield-Leftizum).... Цитирай
Recommended Posts