spenser Публикувано Юли 30, 2007 Публикувано Юли 30, 2007 http://www.musik-service.de/Recording-Misc...95744308de.aspx -това ми е миксера.искам да го вържа към аудио картата на пцто .Вързах го обаче като увеличавам от него колоните примерно ми дава някакъф гаден звък и става нещо като микрофонмия...незнам дали използвам правилните кабели и дали въобще съм го вързал правилно...според мен проблема е от кабелите мини стерео които са return i rec...ако някои може да помогне ще съм му благодарен Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Аз налучвайки мисля, че е от саунд картата ти Дай инфо от къде взимаш сигнал, през какъв кабел минава, къде се включва този кабел, и модела звукова картичка /интерфейсче / И да налучкваме Цитирай
spenser Отговорено Юли 31, 2007 Автор Отговорено Юли 31, 2007 Аз налучвайки мисля, че е от саунд картата ти Дай инфо от къде взимаш сигнал, през какъв кабел минава, къде се включва този кабел, и модела звукова картичка /интерфейсче / И да налучкваме значи един кабел(чинчов) ми влиза в колоните(там дето пише main out).сложил съм един министерео жак към министерео-ot 2t rec към line in-a,и същия кабел мини стерео към мини стерео в картата откъдето ми излиза сигнала за буфера и центъра...а микрофона ми е в line 1 на миксера....a sound kartata ми е creative x-fi x-treme Цитирай
spenser Отговорено Август 9, 2007 Автор Отговорено Август 9, 2007 някой ше ми помогне ли плс много ми е спешно??? Цитирай
patzo Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Нормално е да се получи такъв шум (тип миркофония), защото така както си ги свързал затваряш кръга. Ползваш пулта както за изход така и за вход. Жалко че пулта ти нямо още един изход за монитори. Но и така може да стане. Примерно от мейн аута към лайн ин на компютъра. Това ти е връзката като записваш нещо примерно микрофона. След това от аута на саунд картата ( двете фронт колони ) към там където пише 2т ртн. Натискаш копчето 2т ртн ту фонес - че сигнала да не ти излиза през мейн аута а през входа за слушалките. А от там където ти се включват слушалките ги свързваш към колоните (ако са активни) и съответно в усилвателя ако не са . Аз май така го виждам решението за този пулт. Цитирай
spenser Отговорено Август 10, 2007 Автор Отговорено Август 10, 2007 Нормално е да се получи такъв шум (тип миркофония), защото така както си ги свързал затваряш кръга. Ползваш пулта както за изход така и за вход. Жалко че пулта ти нямо още един изход за монитори. Но и така може да стане. Примерно от мейн аута към лайн ин на компютъра. Това ти е връзката като записваш нещо примерно микрофона. След това от аута на саунд картата ( двете фронт колони ) към там където пише 2т ртн. Натискаш копчето 2т ртн ту фонес - че сигнала да не ти излиза през мейн аута а през входа за слушалките. А от там където ти се включват слушалките ги свързваш към колоните (ако са активни) и съответно в усилвателя ако не са . Аз май така го виждам решението за този пулт. мерси много сега ще го шпробвам този начин и данмо стане после ще кажа какфо се е получило Цитирай
spenser Отговорено Август 11, 2007 Автор Отговорено Август 11, 2007 абе нестава и така както ми обясни още по ужасен шум има....някакуф друг начин да пробвам да не е от скапаните кабели нешо или от аудио картата??? Цитирай
spenser Отговорено Август 21, 2007 Автор Отговорено Август 21, 2007 абе сега устанпових че като настройките са 5.1 не ми създава тоязи шум....ама то трябжа да се записва на 2.1 за да е качествено....някой ако измисли нещо да пише Цитирай
Recommended Posts