tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 благодаря на налбантов за темата която е пуснал мисля че е много полезна за всички нас.чухме доста идеини и талантличи неща Цитирай
rockstar666 Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Биси,отново яко парче! Това си ти вече,супер! Цитирай
tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Биси,отново яко парче!Това си ти вече,супер! благодариа Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Биси,отново яко парче!Това си ти вече,супер! благодариа Тук у нас нета ми е като Запорожец на германски аутобан. Довечера нямам търпение да чуя брутализмите ти. Малко да се депресирам така ...... сигурно ще ми държи греяно цяла зима после ))) Цитирай
tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 Биси,отново яко парче!Това си ти вече,супер! благодариа Тук у нас нета ми е като Запорожец на германски аутобан. Довечера нямам търпение да чуя брутализмите ти. Малко да се депресирам така ...... сигурно ще ми държи греяно цяла зима после ))) съмнявам се Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 отказвам се да свиря.... Цитирай
tocata Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 отказвам се да свиря.... :stop: .................................. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 (Редактирано) Ами сега слушам "Mother" ........ и ми остават сили само да добавя Аз обoжавам Lee Firkins а тва е точно в такъв стил ..... Сега слушам To Jason Becker , тука човечетата клонят към безкрайност направо съм безмълвен ...... няма втори като тебе тука тва е.... няма ..... няма ... мене ще ме е срам да пиеме ракия .... сериозно говоря .... респект пред талатнта ти ... ти си невероятно добър .... ......... Сега пак съм на Mather ..... много е душевно ....много .......... музика с душа , тва си ти ............ музика със съдържание и емоция ...... , ами аз не те познавам ,като човек , ма такова китарно чудовище си че страх ме хваща ))) Редактирано Декември 14, 2005 от DeathZone Цитирай
emil Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 DeathZone аз съм малко талантлив и ми се пие ракия Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 аз въобще не съм талантлив ама много ми е пие Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 DeathZone аз съм малко талантлив и ми се пие ракия Абе от мене музикант може да не излезе ама май кръчмар , току виж стана )))))) Еми давай да пиеме , макар че и ти си изрод ама ще това ще го преглътна )) Цитирай
emil Отговорено Декември 14, 2005 Отговорено Декември 14, 2005 имам по добро предложение да седнеме да пиеме и да дрънкаме само дето време няма.... Може да запишеме нещо и да го постнеме във форума.. айде да не оскверняваме повече темата .. Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 (Редактирано) Ето две произведения и от мен. Първо едно старо мое творение: Кликате тук , след това се зарежда страница, на която пише "Click here to download file" кликате и сте готови И една кратка импровизацийка: Кликате тук , след това се зарежда страница, на която пише "Click here to download file" кликате и сте готови Дето се вика барбар "Петко с мъжете"! Редактирано Декември 15, 2005 от DeathZone Цитирай
tocata Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Ами сега слушам "Mother" ........ и ми остават сили само да добавя Аз обoжавам Lee Firkins а тва е точно в такъв стил ..... Сега слушам To Jason Becker , тука човечетата клонят към безкрайност направо съм безмълвен ...... няма втори като тебе тука тва е.... няма ..... няма ... мене ще ме е срам да пиеме ракия .... сериозно говоря .... респект пред талатнта ти ... ти си невероятно добър .... ......... Сега пак съм на Mather ..... много е душевно ....много .......... музика с душа , тва си ти ............ музика със съдържание и емоция ...... , ами аз не те познавам ,като човек , ма такова китарно чудовище си че страх ме хваща ))) споко то срамът минава след 2-та чаша :green: иначе малееееее чак срам ме хвана Цитирай
tocata Отговорено Декември 15, 2005 Отговорено Декември 15, 2005 Ето две произведения и от мен.Първо едно старо мое творение: Кликате тук , след това се зарежда страница, на която пише "Click here to download file" кликате и сте готови И една кратка импровизацийка: Кликате тук , след това се зарежда страница, на която пише "Click here to download file" кликате и сте готови Дето се вика барбар "Петко с мъжете"! росене,на импровизациата направо ме разби много хитри неста свириш Цитирай
Recommended Posts