James Hetfield Отговорено Май 8, 2005 Share Отговорено Май 8, 2005 Дрън : http://info.datacom.bg/shirpotreba/steve%20vai/Sounds.mp3 Ньенурмалник уааааа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Vai-чо, кефиш Особено на флажолетите А пичове, и аз, срам не срам, пост-нах едно мое импровизирано соло - в Gmail-ския акаунт Чакам коментари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Яко!!! липсва може би едно напрежение, засилване на темпото... Едно кресчендо ще свърши работа (стар лаф на един приятел ). Много мелодично и кефи с обмислеността си. Само таппинга в началото и онази хубавка фиругка към края някак ми стоят не на място! Heavy Metal rules, a? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Абе определено може да се направи мноооооого по-добре - това е импровизирано, защото всичките ми сола са иначе прекалено обмислени. Сега се старая да ги поразчупя и да импровизирам повече. Това дето разправяш с засилването на напрежението - прав си, и предполагам като си пообогатя арсенала, ше те зарадвам Heavy metal! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Май 12, 2005 Share Отговорено Май 12, 2005 Солото е фенско, брао Иначе и аз ще кача тия дни 2 неща. Едно бавно соло и едно по- . Ама треа ги запиша хуу, а на едното и ритъма тряя му правя. COMING SOON.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 (Редактирано) Ей ме пак , по чехли в домашна обстановка тегли от тука Редактирано Май 13, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 Машалла, гражданино! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 ИНТРО Айди и от мен поствам последното интро...на фона на тези записи моето звучи зверски отвратително ...дано някой успее да чуе музиката на фона на гадния звук и запис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 Хехе Има доста ориенталски привкус Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 Ей ме пак , по чехли в домашна обстановка тегли от тука Яко,кефи ме плавното легато и изглежда че саунда вече си го догодил с новия Маршъл единсвеното е,че не чувам нишо от бекинга Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 Ей ме пак , по чехли в домашна обстановка тегли от тука Яко,кефи ме плавното легато и изглежда че саунда вече си го догодил с новия Маршъл единсвеното е,че не чувам нишо от бекинга Владо ехееееее радвам се че ти е харесало , абе то тва е стар запис и тогава бях със ПОД-а, ама да ти кажа ампа звучи още по яко ....... ще гледам скоро да позапиша нещо по смислено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 Ей ме пак , по чехли в домашна обстановка тегли от тука вунда ба е туй нещо..малии супарари Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 За ташака щом е ... Нещо от тийнеджърските ми идеи СОЛО ОТКЪС И нещо малко по-отскоро ... РИТЪМ ОТКЪС Скоро ще постна и видео с китарна насоченост ... много яко...с тия фолклорни мотиви......на едно място има едно вибрато което е много кефско Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Share Отговорено Май 13, 2005 Ей ме пак , по чехли в домашна обстановка тегли от тука Яко,кефи ме плавното легато и изглежда че саунда вече си го догодил с новия Маршъл единсвеното е,че не чувам нишо от бекинга Владо ехееееее радвам се че ти е харесало , абе то тва е стар запис и тогава бях със ПОД-а, ама да ти кажа ампа звучи още по яко ....... ще гледам скоро да позапиша нещо по смислено абе тоз POD евала и тоз джаксън много добре са се разбирали, а сега щом си с Маршал яко, яко, а свирнята е FIRST супер ем с чувство ем гледаш кат че ли си дрункаш некви упражнения хехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 14, 2005 Share Отговорено Май 14, 2005 За ташака щом е ... Нещо от тийнеджърските ми идеи СОЛО ОТКЪС И нещо малко по-отскоро ... РИТЪМ ОТКЪС Скоро ще постна и видео с китарна насоченост ... много яко...с тия фолклорни мотиви......на едно място има едно вибрато което е много кефско Мерси, пич! Все не ми остава време, защото постоянно бачкам. Иначе искам да запиша доста неща. А това нали ти казвам - много старо е. Вече ме е срам че ми стои в сайта с повечето стари неща, ама като нямам време да седна и запиша... Надявам се скоро да се освободя за да реализирам малко замислени проекти, които ще са и песни, не само инструментали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts