simeon4o Публикувано Юли 29, 2007 Публикувано Юли 29, 2007 Ето и нещо по старичко. Тука малко повече се постарах, Не че пак нема кусусри ама по добре от мастара ми се струва. То е и по лесно де. http://media.putfile.com/Fade-to-black--METALLICA Некой по желание да го изпее Чекам коментарии!!! Цитирай
yakiya Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 (Редактирано) "Мастара" е това по което се равнява зидарията и теракота.Другото е МастЪра.Имай милост. А за калпаво пеене съм винаги насреща Редактирано Юли 29, 2007 от yakiya Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 (Редактирано) На ръката си имам татус на Metallica (правен преди доста години) и затова ще изразя малко и критика, без да се сърдиш!!! Принципно, не е лошо направено, даже си ме изкефи на места, но прехода от първото соло в интрото и куплета, става малко дървено, след 1вия куплет на мелодичната част, малко има фалшиви тонове, както и в началото на 2рия куплет. Надявам се, да не си обидил!!! Инак, има и добри моменти УСПЕХ Редактирано Юли 29, 2007 от Тони Николов Цитирай
Scavenger Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Ето и нещо по старичко. Тука малко повече се постарах, Не че пак нема кусусри ама по добре от мастара ми се струва. То е и по лесно де.http://media.putfile.com/Fade-to-black--METALLICA Некой по желание да го изпее Чекам коментарии!!! бравос моито момче,напредваш,да не си с нова китара??? Цитирай
simeon4o Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 Да ве разтърквам новия IBANEZ 24 прагчета е по добре от 20 на кремона. Фалшове има щото слагах ХОРУСИ и МЕТАЛИЗЕРИ и май сам ги предобрил ама ма де... а YAKIYA ако иска да съсипе песента да се ДЕРЕ нема погеми Цитирай
ultramega Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 "Мастара" е това по което се равнява зидарията и теракота.Другото е МастЪра.Имай милост.А за калпаво пеене съм винаги насреща Човек може да научи много полезни неща тука Иначе по парчето- само на мен ли ми се стори че китарите с диста са по тихички някак си? Цитирай
simeon4o Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 Съгласен !!! Ся го слушам в работата на други колнки Тихи са и МИДИтата демек БАСА и Тупаните са отгоре. Цитирай
rocker_vn Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 (Редактирано) и аз имам татос на металика на ръката - и аз ще изкажа мнение,и то критично. не ме кефи брат...сори...все едно слушам кремона или орфей...изобщо акустичната част е зле...как си настрийваш китарата???виж дистърите по биват.то поне като я караш на МИДИ,поне китарите ти да са в час.настройвай хубаво че акордите ми фалшивеят,а звука на чистата китара не ми пасва с дистърите,и по прехода поработи...това е критиката дано не е много остра... инъче евала,постарал си се,аз така и не съм научил солото накрая но нямам и мерак... пусни подобрения вариант да го чуем Редактирано Юли 30, 2007 от rocker_vn Цитирай
yakiya Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 http://media.putfile.com/Fade-to-black-cover-43 Аре влачи , жестоките ми вокални изпълнения.Транспонирах музичката тон-два нагоре за да ми пасне на ниския регистър. Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 (Редактирано) <линк с моето предложение> ако се навиеш да изпраскаш крайното соло,ще го довърша до край,не за друго ами ме мързи да го уча... Редактирано Август 8, 2007 от rocker_vn Цитирай
simeon4o Отговорено Август 9, 2007 Автор Отговорено Август 9, 2007 Баце много готино е станало. Ще го добавя н.п. Ама съм много куц със озвучаването. Твоито е станало като истинско. Ако ме светнеш чистите китари как си ги изкарал нема ич да ти се разсърдя. Мнооо ЯКО. п.п. Аз съм с тушировка на SEPULTURA Цитирай
rocker_vn Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 аз свиря с boss gt-8,ефектите са от там,а чистите китари са 2 - едната е по тиха и свири различно... ок,ще видя като ми остане време ще го запиша и ще го пусна да му настържеш едно соло. Цитирай
BOSH220V Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Яко е! Само дето вокалът му липсва американския акцент (ама т'ва не е мн важно) И друго че жиците м/у куплетите са мн заглушени и солото м/у куплетите също. MetallicA Цитирай
Recommended Posts