Filthy Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 О, не споменавай този модел тук (: защо? Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Защото той е любима тема за много от пишещите тук (: Цитирай
Filthy Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 почти 90 % съм взел тази китара,сега остава кубенцето заделил съм 350 лв за кубе и съм си харесал за сега този GMX 110 V-TONE 60-Watt Guitar Combo / 12" Jensen® Speaker / ULTRATUBE Circuitry / 12AX7 Tube / 24-Bit Digital Stereo Effects / MIDI Цитирай
naeg Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 имам само 2 проблема...нямам такива приятели(1)не съм от сф и скоро няма да ходя до там(2) искам като отида вече да знам за какво отивам,или поне да имам идея какво търся ... ? Filthy,аз имам един приятел,който живее в Сф и ако не е зает може да пообиколи с тебе по магазините Цитирай
рахата Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 нищо че нямаш време,поразрови се тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=75 ще ти отнеме много по-малко време и средства,а ще видиш какво се предлага по магазините.след като се спреш на нещо,виж с търсачката във форума какво са писали съфорумците за него и прецени става ли за теб или не.така няма да си дадеш парите за нещо,което след примерно седмица ще те дразни и ще трябва да продаваш.не бързай! Цитирай
Filthy Отговорено Август 16, 2007 Автор Отговорено Август 16, 2007 цял ден съм чел за Jackson Js30,и най-вероятно това ще си купя,вече се спрях и на кубе,така че всичко е въпрос на време и един последен човек ще си каже думата,като му дойде времето а след 30-ти може да пообиколя из софия Цитирай
Filthy Отговорено Септември 3, 2007 Автор Отговорено Септември 3, 2007 Взех си Jackson-а много съм доволен от избора си а кубето което взех е Laney LX65R благодаря на всички за съветите и полезната информация Цитирай
Recommended Posts