nikolchev Публикувано Юли 7, 2025 Публикувано Юли 7, 2025 Здравейте, искам да сформирам трибют на Motörhead. Имам няколко кавъра в YT и като цяло знам доста от песните им: https://youtube.com/@immedicable Имам приятел барабанист, който може би би се включил, така че най-вече се търсят китарист и вокал. Нямам FB, пишете ми тук или в Instagram при интерес да дръннем🤘 Insta: nikolchev.stoyan Цитирай
TONY Отговорено Юли 7, 2025 Отговорено Юли 7, 2025 С един познат бяхме пробвали трибют на Моторхед. Той беше пуснал 2,3 записи от репетиции във ФБ. Предполагам ще се справя със соло китарата, той по принцип беше бас и вокал , но може да бъде и ритъмкитара/ вокал. По принцип моторхед трибют с певец, който се мота по сцената, няма да стои много добре. Цитирай
nikolchev Отговорено Юли 7, 2025 Автор Отговорено Юли 7, 2025 Ами питай го ако е навит да пее и/или да свири китара. 1 Цитирай
nikolchev Отговорено Юли 7, 2025 Автор Отговорено Юли 7, 2025 Пропуснах да добавя, че става въпрос за София. Цитирай
TONY Отговорено Юли 8, 2025 Отговорено Юли 8, 2025 Приятелят ми, няма да може да се включи. Така че, поне певец ще трябва. 1 Цитирай
Recommended Posts