selarent Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 В допълнение - на сайта на B.C.Rich си ги има нещата описани... ТУК Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Gerer -e ще те репликирамИбанез имат сериозен опит с Нектру(по скоро сетнек) конструкциите - много преди да се наложат като водеща фирма с РГ и сигничьр моделите (благодарение на които станаха и такава) Тони, и аз ще те репликирам - нек-тру и сет-нек са две различни конструкции. Нали точно за това е темата? Да се направи разлика между тях. Не казвам, че Ибанец не правят нек-тру, но определено нямат сериозни традиции в този вид конструкция. Musician серията май e съществуваla около 5 години - някъде между края на седемдесетте и началото на осемдесетте когато нек-тру завладява пазара покрай бума на BC Rich. Ибанез в момента правят няколко нек-тру серии, но ги пуснаха от съвсем скоро. Междудругото, като изключим, че отново са с гаден дизайн, има много добри ревюта за тях - особено за цената. Те са достъпните нек-тру китари на пазара - Xiphos e само около $600, което е адски тънко като за нек-тру китара с Ди Марцио. Как да е, Стриани и Вай рекламират друг вид китари. Цитирай
kostaaa Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Xiphos e само около $600, което е адски тънко като за нек-тру китара с Ди Марцио. да, именно това ми беше идеята...... сега видях че и B.C. Rich NT Jr. V Electric Guitar (Onyx) е толкова (600$) много ми е чудно защо още никой не се обадил, че дрънка с такава китара не само на теория да си говориме.... Цитирай
dug_aldrich Отговорено Август 2, 2007 Автор Отговорено Август 2, 2007 ВЪВ eBay Xiphos-a Е 730 евро Цитирай
the_gorer Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 (Редактирано) ВЪВ eBay Xiphos-a Е 730 евро А кой те кара да купуваш от eBay??? Колко теми трябва да се пуснат, за да се обясни на хората, че, противно на общоприетия мит, eBay НЕ Е мястото за купуване на евтини неща? http://www.zzounds.com/item--IBAXPT700 ПС: Може да се намери и по-тънко, но ме мързи да търся. Редактирано Август 8, 2007 от the_gorer Цитирай
Recommended Posts