Paliev The Butcher Публикувано Юли 23, 2007 Публикувано Юли 23, 2007 Имах един бас обаче искам пак да го имам. Счупи се резбата на(куплунга? женския жак?)* на китарата и аз съм просто момче и преебах там свързването на потенциометрите. Ако някой може да ми препоръча някой към който мога да се обърна, който ще ми обслужи проблема и няма да ме "пореже" защото съм лаик, ще съм ви много благодарен. Пишете на лично ,ако вие можете да ослужите или познавате някой. *-простете невежеството Цитирай
разбойник Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Обади се на Никифена. Лесно и бързо лешение Цитирай
vhcs Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 я питай позанти и комшии дали някой няма поялник и не може да запоява .... става дума за елементарно нещо. Ако имаш счупена букса си купи нова - има ги по магазините и монража е елементарен Цитирай
Paliev The Butcher Отговорено Юли 24, 2007 Автор Отговорено Юли 24, 2007 Има и други неща не е само това, искам някой дето си разбира да я погледне. Иначе благодаря много на всички, които ми писаха. Мисля, че намерих кой да свърши работата. Цитирай
Recommended Posts