DeathZone Публикувано Април 13, 2005 Публикувано Април 13, 2005 (Редактирано) Реших да постна тази част от бъдещото ни съвместно парче с НикиФена , защото го записах със стария ми ZOOM. Ще се радвам да чуя вашите отзиви за нашето бъдещо Хитче ))) Ще ми е интересно какво мислите за сегашния ми даунгрейтван звук ..... , пък и за пачето де , макар че пеенето е спестено за сега ...)) Zoom = Шуум Редактирано Април 13, 2005 от DeathZone Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 'Ми тъкмо се разтоварих от малко повечкото за тая вечер джаз - много добре ми дойде - браво, ама го слагайте и пеенето, че да чуем за какво наистина става дума Бравус(знаеш, че никак не съм фен на такава музика и си мисля, че това, че ми допада е достатъчен атестат от моя страна, няма к'во да те хваля повече).Дай малко по-пантерски звук някой път, а? Цитирай
DeathZone Отговорено Април 13, 2005 Автор Отговорено Април 13, 2005 'Ми тъкмо се разтоварих от малко повечкото за тая вечер джаз - много добре ми дойде - браво, ама го слагайте и пеенето, че да чуем за какво наистина става дума Бравус(знаеш, че никак не съм фен на такава музика и си мисля, че това, че ми допада е достатъчен атестат от моя страна, няма к'во да те хваля повече).Дай малко по-пантерски звук някой път, а? Колко бири само ти дължа аз на теб не е истина ) Сори че позагубих ..... ама се надявам скоро да се намеря ) С най топли чувства ) Росен ))))))) Цитирай
Rust Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Super .... типичен си Zoom-ски звучец ... не знам що ама мен си ме кефи ... дано и другите видят, че и зуума става иначе особено на ритъм частта малко бягат високите..глухо звучи (едва ли те грее , щом даже със зуума си записвал де).Солата ме накефиха много ... особено ефекта дето първата част панната в ляво другата в дясно все едно групата е с 2ма китаристи и почва солото на "другя" хехехе браво ! потрудили сте се Цитирай
DeathZone Отговорено Април 13, 2005 Автор Отговорено Април 13, 2005 Super .... типичен си Zoom-ски звучец ... не знам що ама мен си ме кефи ... дано и другите видят, че и зуума става иначе особено на ритъм частта малко бягат високите..глухо звучи (едва ли те грее , щом даже със зуума си записвал де).Солата ме накефиха много ... особено ефекта дето първата част панната в ляво другата в дясно все едно групата е с 2ма китаристи и почва солото на "другя" хехехе браво ! потрудили сте се Благодаря ти! За съжаление това ефектче е доста старо и май скоро изобщо няма да работи.Това е един от малкото процесори на Зуум , които според мен хич на звучат зле.За свирене в къщи е екстра.А парчето се надявам скоро да му сложим вокали.Събраха се доста песнички та ще направим ние с него едно албумче Цитирай
Henderson Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Супер яко е парчето, особено за процесорен соунд!А какъв модел е Зууууума Цитирай
DeathZone Отговорено Април 13, 2005 Автор Отговорено Април 13, 2005 Благодаря за коментара радвам се че ти харесва. То тва е само средата на песничката ... пък цялото скоро ще го постна и с вокали , когато Фена се върне от Плв. А Зуум-а е 9002. Една малка джаджа супер стар модел.Ползвам го предимно със слушалки , ама като си продадох PODXT-то ми остана само то.А Фена записа баса със една Кремона по стара от баса на ранния Пол Макартни.Баса е и без прагчета даже.Абе мизерия от всякъде ) Цитирай
Ivan Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Какво тестче само,обадете се като ще заизлиза албумът..искам и афтографи Цитирай
TONY Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 е с Зум 9002 свиреше и Ричи Самбора(: не би го правил ако беше зле Цитирай
Delyan Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 :guitar: Чакам цялото. И да не се бавите много, ей!!! ... ше се бием иначе де, не за друго!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Абе уж търсих и не мога да открия снимка на този процесор из нета. Айде ако някой намери да даде линкче, а? Механов, евала! Наистина яко!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Април 14, 2005 Автор Отговорено Април 14, 2005 Ехеее много се радвам че ви харесва .... а ето и снимка на ефекта ZOOM 9002 Аз също си го купих от ebay за 40 евро преди две години някъде. Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 'Ми тъкмо се разтоварих от малко повечкото за тая вечер джаз - много добре ми дойде - браво, ама го слагайте и пеенето, че да чуем за какво наистина става дума Бравус(знаеш, че никак не съм фен на такава музика и си мисля, че това, че ми допада е достатъчен атестат от моя страна, няма к'во да те хваля повече).Дай малко по-пантерски звук някой път, а? Колко бири само ти дължа аз на теб не е истина ) Сори че позагубих ..... ама се надявам скоро да се намеря ) С най топли чувства ) Росен ))))))) Бирите ще са за обща потреба . Другото петък(най-късно) те искам на линия на срещата - нема мърдане :killyou: .'Ма може и по-(с)ранко да се изнамерим Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Чупите мивките, алигатори! И аз не съм персонален фен на таквизи пинизи, но ръкоплеща; даже ей сега пак ще си го пусна! Ама дължината... Цитирай
Recommended Posts