Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко тестче !?!?!


Recommended Posts

Реших да постна тази част от бъдещото ни съвместно парче с НикиФена , защото го записах със стария ми ZOOM. Ще се радвам да чуя вашите отзиви за нашето бъдещо Хитче :rolleyes:))) Ще ми е интересно какво мислите за сегашния ми даунгрейтван звук ..... , пък и за пачето де , макар че пеенето е спестено за сега ...:unsure:))

 

Zoom = Шуум :P

Редактирано от DeathZone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Ми тъкмо се разтоварих от малко повечкото за тая вечер джаз - много добре ми дойде - браво, ама го слагайте и пеенето, че да чуем за какво наистина става дума :rolleyes: Бравус(знаеш, че никак не съм фен на такава музика и си мисля, че това, че ми допада е достатъчен атестат от моя страна, няма к'во да те хваля повече).Дай малко по-пантерски звук някой път, а? :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Ми тъкмо се разтоварих от малко повечкото за тая вечер джаз - много добре ми дойде - браво, ама го слагайте и пеенето, че да чуем за какво наистина става дума :P Бравус(знаеш, че никак не съм фен на такава музика и си мисля, че това, че ми допада е достатъчен атестат от моя страна, няма к'во да те хваля повече).Дай малко по-пантерски звук някой път, а? :)

Колко бири само ти дължа аз на теб не е истина :rolleyes:) Сори че позагубих ..... ама се надявам скоро да се намеря :unsure:) С най топли чувства :D) Росен B))))))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Super :unsure: .... типичен си Zoom-ски звучец ... не знам що ама мен си ме кефи ... дано и другите видят, че и зуума става :)

иначе особено на ритъм частта малко бягат високите..глухо звучи (едва ли те грее , щом даже със зуума си записвал де).Солата ме накефиха много ... особено ефекта дето първата част панната в ляво другата в дясно :P все едно групата е с 2ма китаристи и почва солото на "другя" B) хехехе

браво ! потрудили сте се :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Super :lol: .... типичен си Zoom-ски звучец ... не знам що ама мен си ме кефи ... дано и другите видят, че и зуума става :lol:

иначе особено на ритъм частта малко бягат високите..глухо звучи (едва ли те грее , щом даже със зуума си записвал де).Солата ме накефиха много ... особено ефекта дето първата част панната в ляво другата в дясно :P все едно групата е с 2ма китаристи и почва солото на "другя" :lol: хехехе

браво ! потрудили сте се :lol:

Благодаря ти! За съжаление това ефектче е доста старо и май скоро изобщо няма да работи.Това е един от малкото процесори на Зуум , които според мен хич на звучат зле.За свирене в къщи е екстра.А парчето се надявам скоро да му сложим вокали.Събраха се доста песнички та ще направим ние с него едно албумче :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за коментара радвам се че ти харесва. То тва е само средата на песничката ... пък цялото скоро ще го постна и с вокали , когато Фена се върне от Плв. А Зуум-а е 9002. Една малка джаджа супер стар модел.Ползвам го предимно със слушалки , ама като си продадох PODXT-то ми остана само то.А Фена записа баса със една Кремона по стара от баса на ранния Пол Макартни.Баса е и без прагчета даже.Абе мизерия от всякъде :bravo:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе уж търсих и не мога да открия снимка на този процесор из нета. Айде ако някой намери да даде линкче, а?

 

Механов, евала! Наистина яко!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехеее много се радвам че ви харесва .... а ето и снимка на ефекта ZOOM 9002 Аз също си го купих от ebay за 40 евро преди две години някъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Ми тъкмо се разтоварих от малко повечкото за тая вечер джаз - много добре ми дойде - браво, ама го слагайте и пеенето, че да чуем за какво наистина става дума :P Бравус(знаеш, че никак не съм фен на такава музика и си мисля, че това, че ми допада е достатъчен атестат от моя страна, няма к'во да те хваля повече).Дай малко по-пантерски звук някой път, а? ;)

Колко бири само ти дължа аз на теб не е истина ;)) Сори че позагубих ..... ама се надявам скоро да се намеря :)) С най топли чувства :)) Росен ;))))))))

:) Бирите ще са за обща потреба :) .

Другото петък(най-късно) те искам на линия на срещата - нема мърдане :killyou: .'Ма може и по-(с)ранко да се изнамерим :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чупите мивките, алигатори! И аз не съм персонален фен на таквизи пинизи, но ръкоплеща; даже ей сега пак ще си го пусна! Ама дължината... :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.