MusIcDj Публикувано Юли 22, 2007 Публикувано Юли 22, 2007 Може ли някой да ми помогне!Трябват ми ноти за Гъдулка!Моля дайте некой линк да ги закача!ПЛИзз търсих много но ненамерих!моля някой ак знае нещо да пише ПЛИИззз Цитирай
Vlad Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 Сега ще ти обясня и защо не намираш: Музикалният инструмент гъдулка български и народен. За да съществуват ноти - някой трябва да се потруди да ги транскрибира от записи /които може да се наложи и да направи преди това/, да направи предпечат и накрая да ги отпечата на хартиен или електронен носител. Както може би се сещаш вече това, което искаш да "закачиш" би отнело доста часове труд на хора, които са учили години, за да могат да го положат. Апропо - иди в нотната книжарница до Народния театър и потърси! Издал съм един сборник - Bacillus Balkanicus Book - с теми от балканския фолклор - подходящи са и за гъдулка. Вероятно има и други. Успех! Влад Цитирай
XAS Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Ето един адрес: Folk Factory Studio, ivan.kovachev@gmail.com Цитирай
Gele Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Пише Ви Ангел Добрев -гъдулар от оркестъра за народна музика на БНР-преподавател по гъдулка в СУ.Обадете се , ще помогна. GSM-0888 252209 Цитирай
Vani Ivanova Отговорено Август 15, 2010 Отговорено Август 15, 2010 Можеш да си купиш сборникът "Школа по гъдулка" на Тодор Киров.Не е толкова скъп,за да търсиш да сваляш от интернет Струва 9 лева и определено си заслужава.Особено,ако си начинаещ. Цитирай
kar6eva Отговорено Август 27, 2010 Отговорено Август 27, 2010 Може ли някой да ми помогне!Трябват ми ноти за Гъдулка!Моля дайте некой линк да ги закача!ПЛИзз търсих много но ненамерих!моля някой ак знае нещо да пише ПЛИИззз Стига да искаш,имам цяла школа и не само нея!! Пиши ми на скайпа mariq_k16eva Цитирай
Recommended Posts