Bojo_Death Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Ми и при мене се плучава това пляскане,макар че наистина много хора не го харесват,мене ме кефи.Само да попитам по този начеин не се ли прецаква колоната на която се свири,щото са ми казвали че се прецаква и за това попитам. Цитирай
BASSSKO Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Който ти го е казал, може би му се прецаква само нервната система от това. Няма страшно, 5 години на последното ми кубе няма нищо. Цитирай
basis4eto Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) Заслушвам се и аз в моя звук-ми то и аз плякам... По-нагоре беше писано,че се получава,защото струните опират в праговете-така е.Много хора струните им са "като нарисувани",я защото по-лесно така,я заради друго.Аз също избягвам плякането ,хич не ми харесва.Усилвам басите до край,среди и високи на минус.Както и да е де,номера е ,че не плякам заради ниски струни,добре са,номера е че праговете ми са на различни височини...Ох,ще доживея ли един squier jazz bass.... Редактирано Октомври 30, 2007 от basis4eto Цитирай
Recommended Posts