DimebagDaniel Публикувано Април 12, 2005 Публикувано Април 12, 2005 е чак ся реших да се представя ама ме е страх да не изръся някоя глупост , 4е кът знам къф съм прост Nickname: DimebagDarrell Възраст:16 Образование: се още се бачка за средно :Р Вашият инструмент: !!КИТАРА!! Предпочитан музикален стил: рок , метъл Вашият вдъхновител: DimebagDarrell (той беше причината , поради която толкоз много се зарибих по китарите) , Joe Satriani , Zakk Wylde Досегашни нереализирани проекти: няма такива :Р :wall: Странични интереси: КИТАРА КИТАРА КИТАРА КИТАРА КИТАРА , не мога да спра да мисля само за китари , знам че звучи смешно но не ми остава много време да свиря и ми иде да се самоубия. В кратце(или с две думи за вас самите): Точно две думи : Пълен Мизерник Цитирай
DimebagDaniel Отговорено Април 12, 2005 Автор Отговорено Април 12, 2005 10x Стиви Даймбег из ГОД :violin: :killyou: :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Добре дошъл ...... за добро или зло от една порода сме ............. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 В кратце(или с две думи за вас самите): Точно две думи : Пълен Мизерник О, колега. Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 В кратце(или с две думи за вас самите): Точно две думи : Пълен Мизерник О, колега. Ех, Мизерниче - изпреварил си ме . Честито ти прифорумяване, Даниел(е) - дано да видиш какви кретени сме и ние - тамън тук ти е мястото - свой сред свои. Очаквам те на някоя от форумните срещи Цитирай
Stresa Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 е чак ся реших да се представя ама ме е страх да не изръся някоя глупост , 4е кът знам къф съм прост Nickname: DimebagDarrell Възраст:16 Образование: се още се бачка за средно :Р Вашият инструмент: !!КИТАРА!! Предпочитан музикален стил: рок , метъл Вашият вдъхновител: DimebagDarrell (той беше причината , поради която толкоз много се зарибих по китарите) , Joe Satriani , Zakk Wylde Досегашни нереализирани проекти: няма такива :Р :wall: Странични интереси: КИТАРА КИТАРА КИТАРА КИТАРА КИТАРА , не мога да спра да мисля само за китари , знам че звучи смешно но не ми остава много време да свиря и ми иде да се самоубия. В кратце(или с две думи за вас самите): Точно две думи : Пълен Мизерник Dime здрасти и от мен. И аз съм нов, много е гот да те посрещнат така. Относно Pantera и Darrell сме на едно мнение!!! Цитирай
black_waltz Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 добре си дошъл и тук копеле! :guitar: Цитирай
Recommended Posts