TONY Публикувано Април 22 Публикувано Април 22 От София. Няма ограничение за пол и възраст ( ние не сме младежи, повечето сме в 50-те). Ако пее и ползва китара, още по-добре. Групата се казва Уран242, репертоара, ще е смесен - авторски и кавъри. Групата беше в хиатус ( времено прекратила дейсност), опитваме се да я задвижим наново. По принцип сме двама китаристи ( и басист, барабанист и вокал), но в следващите месеци, другият китарист Евто ( който и пее) няма да има възможност да репетира. Басиста ни Краси е замислил едно свирене на площада на Бистрица в края на лятото ( август). Та и идеята е да приготвим за тогава един репертоар и после да продължим да свирим , (вкл и записваме). Харесваме рок - от 60, 70, 80, 90-те години, вкл МТВ тип хитове.( рок, хард рок, хеви метъл) 2 Цитирай
Johny_keys Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Здравейте, клавирист съм, от София. Свирил съм с групи повече от 10 години. В моментът също се събирам да свиря с група която е на кръстопът по отношение на бъдещето си, така че имам свободно време за нов проект със сериозни в музиката хора. Имам и авторски композиции, по принцип ми се налага не рядко да пиша текст и музика на песни. През годините съм свирил рок, неща от 60, 70, 80 те години, кавъри Rainbow, Deep Purple, Guns and Roses, Toto и др. и продължавам да го правя и днес. Вие от София ли сте, защото съм виждал подобни обяви и от други градове? Ако имате интерес моля оставете телефон, възрастта на музикантите е без значение. 1 Цитирай
TONY Отговорено вчера в 10:42 Автор Отговорено вчера в 10:42 Да, от София сме. тел - 0878 808 429 ( примерно след 18 часа) Цитирай
Recommended Posts