Evtim Djerekarov Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Да "Икономически саботаж и ръководене на партизански движения for dummies".
Autoscum Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 (Редактирано) Aбе, по-добри учебници по китара от тези на Hal Leonard няма. A, да, ако иска някой ентусиаст със скенер да ми помогне да дигитализираме няколко учебника. Пишете на лично. Редактирано Юли 18, 2007 от Autoscum
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 Eх, имам тука една начална школа за класическа китара на Илия Делиев някъде от 1960г. Много е яка. Стига да можеш да четеш ноти, разбира се...
Gibson Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 И двете книжки са минавали през мен, и двете съм ги отварял само да се уверя колко са безмислени.... В рок китара фор дъмис в интересната част "Запознаване с рок стилове " пише примерно Ингви Малмстиин - 1 страница букви (история, хвалби) , 1 риф и 3 арпежа пише Ричи Блекмор - история и един пасаж (солото на Дет Али Драйвър) , не пълно разбира се , една октава по високо пише Еди Ван Хален - нкво соло с тапинг ебз изобщо да обясняват кво е тва и как се праи... Китара фор дъмис ако някой е супер начинаещ може да му помогне, ама иначе само ше си хвърлите парите на вятъра според мен P.S А да - и за тия пари кви яки фентъзита може да си земете , не някви for Dummies америкаснки идиотщини
thw Отговорено Юли 18, 2007 Отговорено Юли 18, 2007 Aбе, по-добри учебници по китара от тези на Hal Leonard няма. A, да, ако иска някой ентусиаст със скенер да ми помогне да дигитализираме няколко учебника. Пишете на лично. Много добра идея Ако някой може да я дигитализира та "китара for dummies" ще е добре Аз бих ти помогнал, но съм студент във варна ...
Recommended Posts