thurston Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 евалата! мисля, че е на марк арм. аз от mudhoney се зарибих за тези китари. Цитирай
shmith Отговорено Май 23, 2005 Отговорено Май 23, 2005 страхотно! направо жестоко! :wow: И аз искам такова нещо-6-струнен фретлес!!! :inlove: Цитирай
Geo Отговорено Май 24, 2005 Отговорено Май 24, 2005 Някой да е свирил на Sadowsky?Моля да сподели впечатления. Цитирай
разбойник Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Аз за 5 минути, ако това се брои Моделът беше като този на снимката, но по-старичък (със старите адаптери на Садовски) и имаше и пасивен тон контрол. Представи си най-добрия джаз бас, който си пипал - стегнат, плътен, ясен и в добавка с много добре уцелена като честоти активна електроника - страшно богати и красиви ниски и високи. Според доста басисти адаптерите на новите модели звучали още по-добре . . . . Абе, тото 2 и банкови обири са нашия шанс Цитирай
разбойник Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 А за мен, ако може ето този - щрак Малей!!!! Цитирай
pacman Отговорено Май 25, 2005 Автор Отговорено Май 25, 2005 Куасика, разбирш'и начи... ..ама струните са му възмутително ниско на този бас! Цитирай
Geo Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Бях се навил да си купувам Садовски,но ме разубедиха.Казват,че е предимно за студио. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Бях се навил да си купувам Садовски,но ме разубедиха.Казват,че е предимно за студио. ?!?! Да бе да!И ти да не им повярва? Цитирай
разбойник Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Не знам кои са тия дето "казват", ама да ходят да пасат теменужки. Да не ти харесва за конкретен муз. стил, да не ти е удобен - това бих могъл да го разбера - хора всякакви, вкусове много. Ама това със студиото ми намирисва на психопатия . . . . .. И какво, за на живо - хич, така ли? Лошо Седларов, пардон, Садовски, лошо! Цитирай
Geo Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Ами като не съм го пробвал откъде да знам.Освен това е доста скъп,за да се експериментира. Цитирай
Geo Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Чувал съм го в едно-две парчета на Маркус Милър и ми хареса как звучи. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Ами като не съм го пробвал откъде да знам.Освен това е доста скъп,за да се експериментира. Както казва разбойника,единственото нещо,което може да те притесни е това колко ще ти е удобен като размери(гриф,мензура т.н.).Може да си сигурен че ще звучи страхотно във всички приложения.Между другото,аз имам страхотна история за това как се запознах със Роджър Садовски,но хайде да не става офтопик Владо Цитирай
Geo Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Владо,не мога да прослушам това,което е записано на сайта.Имаш ли представа защо? Цитирай
Recommended Posts