Myrmus Публикувано %s в %s Публикувано %s в %s Здравейте, момиче, което харесвам, има рожден ден на 8.12 и съм подготвил изненада. Написал съм и поема! На мен си ми харесва, но искам да се уверя, че ще ѝ хареса и на нея :). Търся някой да ми прочете поетичните напъни и да ми помогне с малко идеи, за да го доошлайфаме заедно :D. Ако имаш опит с поезия и искаш да отделиш малко време, ще съм изключително благодарен. Мога да те почерпя с едно кафе в замяна (бира/нещо твърдо също е на масата като опция). Алтернативно може и да е срещо заплашване. Супер ще съм благодарен, ако се намери някой, благодария предварително! Цитирай
Продуцент Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Няма как да надминеш култовата песен на НЛО – „Рожден ден“, но все пак качи текста за да го видим :-) Кой е виждал като този Ден рожден цветя и рози Аааа… ааа… Духвам ги с калашник всички Колкото са там свещички Аааа… ааа… Тортата ще я разрежа Все едно е оградна мрежа Аааа… ааа… P.S. Има и друга култува песен, която се изпълнява от г-н В. Маринов Цитирай
Myrmus Отговорено преди 12 часа Автор Отговорено преди 12 часа Добре, ето какво имам до тук. Началото не съм голям фен, обаче последните две строфи са бомба според мене. Само да кажа, че това не е песен, а по-скоро поема (тоест има под смисъл) <име>, приготви своите сетива, защото днес за пръв път имам възможността с поетични напъни да те развеселя, И туку виж, зашеметя . Още от училище имаше нещо, което на глас не можах да изразя. Ти си просто великолепна! Малко срамежлива, направо истински неповторима, с най-прекрасната душа и една такава доброта, че направо се чудя какво ме спря... Адски авантюристична, спонтанна, приключенска, обикаляща планини и езера, а усмивката ти, лъчезарна, беше причината за най-хубавите ми лета. Това са все неща, които исках да изрека, и сега имам възможността, но се опасявам - на каква цена? Защото ме е страх да не ти донесат тъга. ... Но все пак ще продължа. А сега за автора на деня: Аз съм екстроверт под прикритие, с очи сини, блестящи от искра. Ако ти се дотанцува, ще те зашеметя с чисто умение ще те... ... всъщност, може би просто ще те развеселя. Но ако трябва да те сваля, бавно, плавно, срамежливо, ще обърна планини и небеса, да ти покажа моята индивидуалност – съчетание от ум, креативност и доброта, които малцина притежават на света. Аз съм емоционално интелигентен. Аз съм много добър учител. Аз съм изключително смел. Майната им на римите! Сос Бешамел. Нека за момент да забравим за всичко на света и с думи да те заведа, не в свят, който ни подмина, а успоредна вселена, която нашата допира. Зима е, нека започнем с планина, в хижа греяно вино ще пием сред снега. Март – във Валенсия, сред светлини, Май – в Мачу Пикчу, из древни старини. Майната им на почивните ми дни! Лятото – на къмпинг на морето, и изкачваме планини високо в небето. Относно по-малките неща – разходка привечер, хубава храна. С прегръдка изразявам най-лесно любовта. Предстои кулминацията на вечерта, моята цел последна, една – да изразя същността на трудността. Разцепен стоя между две вселени, не мога да съм едновременно и в двете, уви. В едната сме оставили две следи, в другата съм бил сам, нали? И някак сам е лесно, има сумати жени… може чакането да е вечно, ако единствена си ти. Как през вселени се върви, знаеш ти, или? Трудно е с вързани очи… и все някак ще пробвам, …винаги. И в момент от върховна натура материализирах от една вселена в друга тази гривна, артефакт, доказваща другия свят. А сега как ще продължа? Последното нещо, което искам, е да те притесня. Споделих от моята страна, но са нужни двама за тези неща. Ако си носиш гривната, ще разбера, и колапс на световете ще причиня. До тогава животът си ще продължа, С три очи пътя да следя Цитирай
Recommended Posts