TONY Публикувано %s в %s Публикувано %s в %s Ако сте сериозна група от София, която си търси репетиционна, от Нова година (2025-та) натам ( четете надолу)! Репетиционна в центъра на София - Пиротска , Тодор Александров, мол София (Опълченска). Стига се лесно с метро, трамвай, бус. Ще имате на разположение - комплект барабани, усилватели за китара ( за двама, дори трима китаристи) и бас, централно - за вокал (и), клавир, акустична китара, цигулка, мандолина или каквото там ще ползвате. Задължително , трябва да сте отговорни към техниката и барабаните - ако имате душманско отношение към тях , НЕ СЕ ОБАЖДАЙТЕ! Задъжително групата , трябва да е с ръководител, шеф, отговорник ( естествено някой от групата) , ако сте разпасана команда, не се обаждайте! Някой , който отговаря с името, главата си, ЕГН и тн. В помещението, където се репетира не се пуши ( по американски). Има антре, където може да пушите. Репетиционната я движим, аз и Свилен ( Свилката) добре известен басист. По принцип, не търсим ученически групи или чалга оркестри. Желателно е вече да сте работещи ( и свирещи в банда) или дори профи банда. Ако сте познати с мен или Свилен, шансовете да се спрем на Вас се увеличават. Време за репетиции - получавате базисно 2х4 часа седмично. (или 36 часа месечно) ( смятаме една репетиция 3-4 часа, да е ползотворна, след това вече ти писва главата, но ако прескочите и свирите 5 часа , пак няма проблем, стига да не се засичате с някоя от дргите банди)- пакета е 150 лв ( това нещо би Ви струвало 800 лв, ако ходите в репетиционна почасово!) , като отделно спрямо другите разходи ( ток и тн) участвате споделно ( има тоалетна). Подържате чистота, както намерите, така трябва да остане, никой не е длъжен да чисти след Вас. Зимните месеци е по скъпо, заради тока. Като се замисля , може би 200 лв пакетно месечно , ще е ок, ако не се прекали с отоплението, но това ще уточним допълнително. Като мине студеният сезон, ще е примерно 160 , САМО примерно, ако се реши да е пакетно, ако не всеки месец, разходите се делят , без да се издребнянява и сече стотинката... но горе долу трябва да е спрямо кой, колко потребява, това плаща. Това примерно може да изглежда така - една репетиция вечерно през работна седмица и една събота,неделя ( неделя от 16-20 е заето принципно). Вероятно, може да получите две вечери през седмицата ( примерно 19-23 или 20-24 ч), прави се график и спрямо останалите, се пълни за следващата седмица. Ако имате концерт, участие и тн, след предварително планиране, може да получите и три репетиции седмично, което мисля е достатъчно да сте подготвени. Ако сте профи банда, не ходите през денят на работа, има възможност да свирите в работната седмица през деня, няма проблем да репетирате и по 5-6 часа, но условията ще са други. Пишете на лични или оставете тел за връзка, ако имате въпроси или направо желание да Ви включим. Ако вече се познаваме, директно търсете мен или Свилен.
Recommended Posts