Rockit Публикувано Юли 15, 2007 Публикувано Юли 15, 2007 (Редактирано) Какво е мнението ви за тази китара...Трябва ми като да почна да свиря и ми се струва подходяща...Питам ви какви впечтления имате за тази китара и за какъв стил свирене е подходяща...Аз мисля да свиря Glam Rock, Hard ROck, Heavy Metal ,ROck... Мерси Предварително Ето това е китарата Редактирано Юли 15, 2007 от Rockit Цитирай
Rockit Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 Е моля ви кажете ми нещо много съм й навит на тая китара Цитирай
TONY Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 като си навит я взимай сьрцето е най добрият сьветник Цитирай
Rockit Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 (Редактирано) Ми не е баш така...Смисъл знам за WashburnX12/WashburnWi14/YamahaErg112 от стари теми в форума че са добри китари свирено на тях и са на добри цени ами за тази знам че е IBANEZ и че има як вид друго незнам...Ако някой е свирил на нея просто да ми каже дали е удобна как е звука струват ли ис 347лв. за китарата Редактирано Юли 15, 2007 от Rockit Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 до сегта свирил ли си на китара ??? смисул пробваи от някуде ако не сиу до сега 2-3 поне да разбере6 че всяка китара е разли4на и след това пробваи и твоята, аз лично този модел не му се кефя а за колко пари ще я зимаш , ако си решил да зимаш нисък клас Ibanez по добре си вземи някое GRG но пак ти си решаваш Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 ...за начинаещ китарката е доволна...стига да те радва на външен вид...но преди да я вземеш най добре да я пробваш с колан дали ще бъде удобна... понеже с тия равни роогчета много ме съмнява че няма добър баланс...и има шанс грифа да тегли надолу...ползвателите да обадят...аз едно време имах такъв бас и ми беше доста терсене... Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 аа ти си написал цена не видя а това за нова ли е ??? Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 ами за тази знам че е IBANEZ ...между другото не се подвеждай толкова от марката...ниския клас няма нищо общо с престижите... Цитирай
Rockit Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 (Редактирано) Ми незнам смисъл самия Факт че е Ибанез говори много добре за нея че е от долния клас да ок ама аз това търся...Имам в предвид дали това като клас китара е по-добро от Washburn и Ямаха иначе коя ми е по-удобна ясно че трябва да пробвам...Ами звукът подходящ ли е за Хард Рок и Хеви това много ме интересува и дали е по-добре да си зема Уашбърн или Ямаха за тези стилове или Ибанез???това най-много ме интересува? Да цената е за нова от Икономов каталога я видях Редактирано Юли 16, 2007 от MDFk Съжелявам тая грешка не можах да я понеса Цитирай
chalgasucks Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 да по добра е от Washburn за Yamaha не съм мн сигурен щото ния ден един френд си купи ямаха за 1000 лв която се оказа по удобна от Ibanez rg 320 но с ен мн хубажи адаптри за тва пробваи мн добре преди да купиш и щом 6те се учиш на нея моето мнение е че ти трябжа сега повече удобство от колкото saund аре успех Цитирай
Rockit Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 ами за тази знам че е IBANEZ ...между другото не се подвеждай толкова от марката...ниския клас няма нищо общо с престижите... Е да найстина но мисля да търся нещото което ми е удобно...и остава да ги пробвам китарите иначе си прав няма нищо общо с китара от 2000лв. . Цитирай
Rockit Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 GAX neck Maple Neck Material Basswood Body 22/Medium frets Rosewood Finger Board Fixed bridge AX1 (H) Neck PU AX2 (H) Bridge PU Pearl Dot Inlay CH : Hardware Color тва е повече инфо за китарата...Копирано е от сайта на Икономов...Как ви се струва като качества??? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Абе човек, щом ти е харесала още като си я видял - взимай я. Ако те интересува - материалите от които е направена са същите като сигничър моделите на Джо Сатриани, примерно, само адаптерите са по-калпави. Определено ще е по-добра от Squier за 220 лв, а още по-добре е и това, че има сравнително рядко използвана форма - има повече индивидуалност самата китара. Винаги ще има разногласия и всеки ще ти даде различен съвет - нормално е - всеки си има свои собствени предпочитания. Така вместо да се окуражиш, по-скоро ще се разколебаеш, после ще купиш нещо друго, но отвътре ще те гложди, че за пред самия себе си не си направил правилния избор... Дерзай - купувай! Така или иначе след някоя и друга година, живот и здраве, ще дадеш още пари за китара - било по upgrade на тази, било за съвсем нова... Хайде беж към магазина и после да се похвалиш в темата "Фукня"! Успех! Цитирай
Rockit Отговорено Юли 16, 2007 Автор Отговорено Юли 16, 2007 ^ :thumbs_up: :thumbs_up: Мерси за съвета!!!Благодаря и на всички останали които писаха в темата-- :) :punk_guitar: Цитирай
metaliza Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 дано нямаш нищо против Rockit че е в твоята тема ама и аз съм с горе долу подобен проблем и реших че няма смисъл от друга тема значи и аз съм си хареъл Ibanez no GRGM21GB. интересува ме дали е става за яко забиване и дали е добра още веднж големи извинения на Rockit Цитирай
Recommended Posts