bobalan Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 пускаш един микс компетишън с награда 1 бира за победителя и гледаш как целия форум ще почне да ти смесва парчето и то съвсем безплатно.... Другия вариант е да го чуеш сам на различни системи и да си направиш съоптветните изводи... Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 13, 2005 Автор Отговорено Април 13, 2005 мдаа хаха добре идеята я бива ама много сериозно подхождате към нещо което не си заслужава предполагам. Аз също така сериозно подходих, но срещам бетонна стена от несериозност от хората, записвали го. Те смятат че като демо запис хората от някоя си там компания, на която разбрах вече са го дали ще проявят интерес, което ме обижда. Не казвам че тук може да се направи професионален запис, но мисля че може да стане мн добре. Все пак незнам ако дай боже бъде харесано как трябва да ги нагъзят в някое студио че да стане професионален запис, защото каквото и да ги посъветва човек те едно си знаят. Те все още между себе си не са си изчистили концепцията как трябва да бъде изсвирено и изпято, а да не говорим за звук . Не ме разбирайте погрешно, не съм някъв злобар, даже напротив, използват ме яко и аз не се усещам май :think: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 Петьобойски, прегърнати плачем с Вили Казасян и не мога да го спра: Трогнат е, батка... Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 15, 2005 Автор Отговорено Април 15, 2005 Петьобойски, прегърнати плачем с Вили Казасян и не мога да го спра: Трогнат е, батка... Цитирай
Recommended Posts