Dilian Nedev Публикувано Юли 12, 2007 Публикувано Юли 12, 2007 Търся притежател на Roland D-20 или подобен , който да измъчвам с въпроси . Мерси предварително . Цитирай
the_man_who Отговорено Юли 14, 2007 Отговорено Юли 14, 2007 Roland D-10, но то е същата работа. Давай Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 Май не е баш същото , защото имам въпроси пряко към секвенсъра и имплентацията с компа Цитирай
the_man_who Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 За sequencer-а не мога да помогна особено. Предполагам, че ще питаш до колко файловете могат да се обменят с PC. Иначе по отношение на звуците и програмирането съм насреща. Сега като си помисля май имаше в някоя тема нещо по въпроса със sequencer-а на D-20. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 15, 2007 Автор Отговорено Юли 15, 2007 За обмена с PC - да , още не мога да го направя ... За разчитането на дискетите - май ще изкарам стария комп от мазата за Windows 3.11 За програмирането - единствения ми въпрос е как да регулирам какво да прави модулационния елемент от бендера , в някои пачове не бачка , в други бачка , ама слабо , а пък аз не знам от 'где се регулира . Това ме тормози като въпрос ... Цитирай
Recommended Posts